Kamix281 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Cześć! Przeglądając oferty z marketów znalazłem dwie ciekawe wyrzutnie o kalibrze 20 mm, ale o dużej liczbie strzałów. Na tym mi właśnie zależy. JW2030 NOSFERATU czy JW5002 SUPER SHOW. Obie są w cenie 100 zł. Co mi polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstaMan 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Dopłać 11zl i masz Kilovka z Lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Albo 30zl i kup tajfuna w Brico ? Ew. Dołoż 50zl i kup mistrala z Lidla. Lub 3 opcja hydra + virus z carrefoura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Jw5002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamix281 2
Cześć!
Przeglądając oferty z marketów znalazłem dwie ciekawe wyrzutnie o kalibrze 20 mm, ale o dużej liczbie strzałów. Na tym mi właśnie zależy.
JW2030 NOSFERATU czy JW5002 SUPER SHOW.
Obie są w cenie 100 zł.
Co mi polecicie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi