PyroPiotr 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Witam czy ułożył by mi ktos stuff do 100zł z Marketów ? W stuffie powinny sie znajdować: -1 Wyrzutnia -kilka dobrych petard -Zestaw rakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jakie markety wchodzą w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstaMan 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Co do petard moge polecić : Hammery z E Leclerc oraz Adrenaline z Carrefoura A Rakiety - Aplauz wydają sie nawet znośne jak za 20zł/12szt z Carrefoura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PyroPiotr 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jakie markety wchodzą w grę? Obojetnie, ale bardziej : biedronka, polomarket, dino, tesco, lidl, kaufland. Ale jak cos innego bedziesz mial to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Merik 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Według mnie to tak jak napisał MajstaMan: te rakiety z Carrefoura 20 zł, do tego ze 2 paczki petard Hammer, które są w Polo Markecie za 7 albo 8 zł. Co do wyrzutni to jak chcesz jedną to weź Hydre, również z Carrefoura za 55 zł. Całość wychodzi ~90zł więc jeszcze możesz do tego dorzucić jakieś rzymskie albo jeszcze z jedną paczkę petard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PyroPiotr 0
Witam czy ułożył by mi ktos stuff do 100zł z Marketów ?
W stuffie powinny sie znajdować:
-1 Wyrzutnia
-kilka dobrych petard
-Zestaw rakiet
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi