Gość Felix Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Nie zauważyłem takiego tematu i postanowiłem założyć ja sam bardzo lubię oglądać filmy i oglądam ich wiele Wypiszcie tutaj swoje ulubione filmy (lubiane , fajne , ciekawe itp itd ) Komedie Horrory Thrillery Sensacyjny Przygodowy Obyczajowy Rysunkowe Wypisujcie tytuły nie musi być ułożone kategoriami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 No na pewno cała saga Szybcy i Wściekli / Za szyby za wściekli - moim zdaniem świetne filmy, mógłbym oglądać je kilka razy - znakomita fabuła, perfekcyjnie dobrani aktorzy z Vin Dieslem i Paul Walkerem na czele) no i tematyka filmu jak najbardziej mi odpowiada Pierwszą część obejrzałem z co najmniej 5 razy, drugą dwa razy, a trzecią dotychczas raz, czekam aż w końcu będzie w telewizji. Trzecia moim zdaniem jest nieco 'przebajerowana' względem poprzedniczek, ale też trzyma klasę.Oprócz tego na uwagę zasługują także Bad Boys 2 ze świetnym humorem, Chronicles of Riddick za wprost rewelacyjne efekty komputerowo - piękne lodowe krainy, potwory oraz statki kosmiczne (niedawno na Cinemaxie leciało), Matrix za pomysł, oczywiście cała seria Shreków oraz Taxi, które też mógłbym oglądać wiele razy, z Peugotem 406 i 407 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Witus dziś są szybcy i wściekli 3 na canal +To ja wpisze się Jest tego bardzo dużoponieważ bardzo lubię oglądać filmy z tych co wypisałem to w swojej kolekcji nie mam chyba 5 filmów Szybcy i Wściekli - super tak jak napisał witus(1,2,3)Blade - świetny (1,2,3)Piła - horrorek (1,2,3)Piątek 13 - bardzo bardzo dobry film (Horror) [Jason ulubiona postać z horrorów] siedziałem w nocy i nagrywałem (1,2,3,4,5,6,7,8) - część 9 jest (cenzura) Freedy vs Jason - super horrorek z ulubionymi postaciami horrorów Koszmar z ulicy wiązów - mój pierwszy horror z którym sie bałem oglądałem w wieku7 lat - no i 2 ulubiona postać horrorów (1,2,3,4,5,6)Jason x - kolejny film (10 czesc ) Jason w kosmosie bardzo fajneStatek Widmo - fajny film Bad Boys 2 - piosenka super , humor , jak sie naćpał to sie śmiałem i śmiałem Dalej wypisze tylko tytuły bo mi sie nie chce opisywać bo tego jest dużo American Pie (1,2)American Pie : Wesele American Pie : WakacjeAmerican Pie : Naga milaResident Evil (1,2)Smakosz (1,2)Noc żywych trupów Świt żywych trupówZiemia żywych trupów Lady Killers : zabójczy kwintetLaleczka chucky (1,2,3)Narzeczona Laleczki Chucky Kruk (1,2,3)Teksańska maskara piłą mechanicznąTransformers Taxi (1,2,3,4)Mecz ostatniej szansyKevin sam w domuKevin sam w Nowym jorkuAlex samo w domu po raz 3Biker BoyzCast away : poza światem Matrix (1,2,3)Gliniarz z Beverly Hills (1,2,3)Ocean's elevenOcean's twelve Gulczas a jak myślisz ?Dzień ŚwiraWszyscy jesteśmy ChrystusamiSkok przez płotGarbi super bryka Auta TitanicWielki pożarKurczak małyDuży gruby kłamczuch Mali żołnierze killer (1,2)omen (1,2,3)spiderman (1,2) pająki życzenie śmierci (1,2,3,4,5)Szklanką po łapkachGwiezdne Wojny (1,2,3,4,5,6)Aniołki charliego (1,2)XXXStraszny film (1,2,3,4)Oszukać przeznaczenie (1,2,3)Garfield (1,2) o Ile mi sie coś przypomni to dopiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 mój ulubiony to Garfield 1, Shrek 2, Scooby Do 1 i 2, i to tyle aha, do tego jeszcze dochodzi 13 dzielnica (wspaniały film) i wszystkie części HP (też lubie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 No właśnie zapomniałem o HP :neutral: :cry: Czyli +Harry Potter (1,2,3,4,5)Super TataBilly medisonRazem 123 filmy ulubione dlatego że mam je w swojej kolekcji przejrzę dziś szafkę z filmami i uzupełnię moją listęi te filmy co wypisałem oglądałem średni po 3 razy Psychol :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Oszukać przeznaczenie (1,2,3) To jest super :twisted: .Ogólnie oglądałem 1/4 z tych filmów co napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Moje ulubione filmy to:-Shrek (1,2,3)-Harry Potter (1,2,3...)-Taxi (1,2,3,4)-Garbi super bryka i to chyba juz wszytsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja tam garfieldów nie lubię .... o wiele lepszy Garfield w postaci komiksów i bajki anim.A co do filmów, będę podawał ang. tytuły bo łatwiej znaleść, lecz mogę się pomylić, bo z pamięci będę pisał:- I, robot - taki film fantastyczny z Willem Smithem opowiadający o zbuntowanym robocie w troche ponad 2030 roku- War of the worlds - atak kosmitów i cudowny sposób na zniszczene kosmitów :smile: (Ameryka)- American Pie wzystkie części, ale najlepsza 1 i wakacje :grin: - Dzień Swira- Apokalypto - Night at museum- Prison break - Lost - Bruce Almighty- Shreki- Boomerang - stary fajny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 zapomniał bym dodać, jeszcze uwielbiam Kevin sam w domu i sam w Nowym Jorku, to jest tradycja na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 zapomniał bym dodać, jeszcze uwielbiam Kevin sam w domu i sam w Nowym Jorku, to jest tradycja na święta oo tak, święta bez Kevina to nie święta : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek609 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Moje ulubione to:-Braveheart-Waleczne Serce naprawde godny film-Ostatni Mohikanin-Roobin Hood-Joanna Do'arc-nie wiem jak sie piszeOgolnie lubie filmy z tematyka sredniowiecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 zapomniał bym dodać, jeszcze uwielbiam Kevin sam w domu i sam w Nowym Jorku, to jest tradycja na święta Tak , tak .Chociaż ja to oglądam cały rok , Bo mam to na video . Ja osobście bardzo lubie film p.t. ,,Dzień Zagłady" z Danielem Radclifem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 oo tak, święta bez Kevina to nie święta : No to niestety w tym roku to nie święta też mam nagranego to sobie obejrzę mam pytanie oglądał ktoś ŚMIERTELNA GORĄCZKA ?film .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 ostatnio oglądałem 'Click' bardzo fajny film, naprawdę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ja polecam film pt. "1408" naprawdę dobry film ciągle się coś dzieje jest extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieprzyk 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Kevina nie było w święta, czyli to nie były święta. Ale za to Nowy Rok, to będzie Nowy Rok - KEVIN BĘDZIE xD xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 jak dako napisał jakieś cyferki to przypomniało mi się : '300' -czyt. trzystu naprawdę świetny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 http://www.polsat.com.pl/oferta/news?inf=100130999&nr=7Nowy rok będzie przynajmniej udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Oooo tak nowy rok bez kevina to nie nowy rok xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Mój ulubiony film to Szeregowiec Ryan obejrzałem go z 500 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Moje ulubione to :-Kevin sam w domu (Wszystkie części )-Za szybcy za wściekli (Wszystkie częsci )-Piranha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi