FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Szybka ankieta do jutro rana.Doradźcie którą bazooke - 1 czy 4.Zagłosujcie i uzasadnijcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 ja bym wziął Bazookę 4. Wiele forumowiczów ją poleca i ja też. Najwidoczniej ma najładniejszy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja też słyszałem że 4 jest najładniejsza i też ją kupuję.Ciekawy opis ma zobaczymy jak to wyjdzie w praniu:BAZOOKA 4; 8 STRZAŁÓW; PURPUROWE MIENIĄCE SIĘ NA ZIELONO :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Jeśli do jutra nic się nie zmieni (w ankiecie), to wezme 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dragon 0 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 widziałem oby dwie na jednym sylwestrze i zdecydowanie bardziej podobała mi się 4 ale nie pamiętam jej efektu, w jedynce efekt jest taki jak w colorfull peony z sp tylko większy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 4 panie 4 każdy pisze że najlepsza to tez ją kupie no i głosuje na 4 wankiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fear 0 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 oczywiście 4 polecam, znajomy miał i efekty naprawde super, a mi się wtedy wydawało, ze Cobre odpalał ale tu nagle takie efekty, szczerze polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klopsik92 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 4 jest chyba najłodniejsza w całej seri. Kiedyś kumpel miał i bardzo mi się spodobała. polecam jak najbardziej 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 I wybór padł na bazooke 4.Dziękuje za pomoc i proszę o zamknięcie teamatu i nie usuwanie go , tylko zostawcie go potomnym z podobnym problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FireMan 0
Szybka ankieta do jutro rana.
Doradźcie którą bazooke - 1 czy 4.
Zagłosujcie i uzasadnijcie.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi