luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Witam to i ja się pochwale po przerwie swoimi zakupami Oto paczka która dzisiaj doszła z tf Dokładne zdjęcie paczki i resztę dodam potem Edytowane 27 Listopada 2017 przez endriu123457 Link ze zdjęciem niepoprawnie wklejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 50mm dobrze się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Fajnie się zapowiada Skąd zamawiałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Zamawialem na taniefajerwerki.pl ? Zrobię rozpiske i zdjęcia bo to jest jedna z 3 paczek jakie posiadam nie tylko z tf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Oto zdjęcie paczki z taniefajerwerki.pl ? A oto zdjęcie drugiej paczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Szyja boli od przekręcania by obejrzeć co jest na zdjęciu Ciekawe kostki.Trochę jakości połączone z zabawą.Będziesz robił pokaz skoro kupiłeś 4 jednakowe kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Pytanko poco ci aż 4 kostki takie same? Stuff konkret bez drobiazgów z efektem konkretnym to mi sie podoba wielka strzałeczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blubencjusz 1 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Czyżby 4xPXB2309 planujesz odpalić jednocześnie? Fajny stuff, sporo kostek do zabawy i konkretna 50mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Pxb 2309 kupiłem po 25zl za szt. DlA tego kupiłem 4szt. ? jedną z nich będę rozbierać i zrobię coś ala one row ? a reszta łączona do pokazu ? 3 paczkę postaram się wrzucić zdj. Dzisiaj ? To jeszcze nie koniec wyrzutni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Byłem dzisiaj na małych zakupach ? Czekam na jeszcze jedną paczkę, a miałem zamówić tylko lont ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Oto 3 paczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Kolejna paczka właśnie do mnie dotarła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Byłem w Brico pp tajfuna ale oczywiście nie mieli ? wiec kupiłem Husarie ciekawe jak się spisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Nie poddałem się i zrobiłem sobie wycieczkę do drugiego Bricomarche żeby dorwać tajfuna no i udalo się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi