kawec 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Moim zdaniem te petardy sa super.W zeszłym roku razem z kolegą wyszlismy na dwór i zobaczyliśmy taką dużą i głębokom kałuże odpaliliśmy i wrzuciliśmy shark'a do tej kałuży naszym zdziwieniu zaczoł pływać a potem wybuchł. :arrow: :arrow: :arrow: : : : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Moim zdaniem te petardy sa super.W zeszłym roku razem z kolegą wyszlismy na dwór i zobaczyliśmy taką dużą i głębokom kałuże odpaliliśmy i wrzuciliśmy shark'a do tej kałuży naszym zdziwieniu zaczoł pływać a potem wybuchł. :arrow: :arrow: :arrow: : : : Tak ma każda petarda draskowa i lintowa, wystarczy poczekać trochę dłużej, zeby załapała ogień i, żeby się nie zgasiła i pływa, żadna filozofia. tak nie ma tylko shark, ale co prawda to prawda bardzo dobra ta petarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaSc12 0 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Wystarczy potrzeć o draske i odzrzucić w kierunku wolnym od ludzi.Nikomu nic się nie stanie.A jaka satysfakcja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ich to sie raczej nie pociera o draske nieczytasz dokładnie wyzej bylo napisane ze bardzo mocno lont sie iskrzy co za ludzie :roll: :roll: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Nie chcę was martwić, ale teraz Sharków nie ma ani na stronie Jorge, ani w cenniku 2007/2008. Możliwe, że przeszły do historii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 ja kupilem 5 szt. po 80 gr ale 2 nie wypaliły :cry: ale pozostale byly glosne :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ludzie? Sharków wcale nie ma ani na stronach internetowych, ani na bazarkach Nie chcę was martwić, ale teraz Sharków nie ma ani na stronie Jorge, ani w cenniku 2007/2008. Możliwe, że przeszły do historii... kolego obyś nie miał racji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawe? pawcio 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 A u mnie co roku na odpuście są i troche drożej kosztuje jedna :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 u mnie w sklepach są jedna po 1.50 zł (teraz napewno taniej ale idzie ją dostać przez cały rok ja sie zaopatrzyłem w 2 Sharki. :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 kupiłem sobie kilka sharkow i jumbo z komety i takie same efekty :neutral: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragsteR. 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Kiedyś miałem czerwoną tym razem mam fioletową. Czerwona była na prawdę głośna. Ciekawe czy fioletowa będzie głośniejsza czy taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baster88 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 też miałem dwa lata temu te petardy:D ogólnie dobre tylko ląd mnie poparzył trochę przy odpalaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 też miałem dwa lata temu te petardy:D ogólnie dobre tylko ląd mnie poparzył trochę przy odpalaniu. Lont się pisze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peper 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Czerwony jak i fioletowy shark ma ten sam efekt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Czerwony jak i fioletowy shark ma ten sam efekt . Ale i tak już nigdzie ich nie kupisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peper 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ale i tak już nigdzie ich nie kupisz... U mnie w Kielcach przy bazarach są więc kupie sobie opakowanie i dla wiarygodności wrzucę foto Post będzie edytowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 to czekamy na foto mi sie zdaje że czerwone są mocniejsze i to sporo mocniejsze miałem je ze 3 lata temu,a może 4 i tylko szedłem odpalałem od draski o bok rzucałem na ziemie i łup huk bardzo mocny!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Nie produkują już ich!! nie rozumiecie po polsku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP1007 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Jak wygladaja te petardy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Jak wygladaja te petardy? Przeczytaj post wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 W związku z wycofaniem produktu z obrotu, temat zamykam. Zainteresowanych odsyłam do tematu o petardach FP3small / JC05fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi