Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Nazwa:Albatros Importer:Kometa Cena:za 6 sztuk to około 14zł Efekt:wznosi się w górę z zielonym światłem na koniec głośny huk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INS-Fireworks 6 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 To całkiem ciekawe petardy Od nas dodamy trochę więcej szczegółów: - symbol: P5007 - pełna nazwa: Ziemne Wiry Albatros - efekty: bardzo podobne do motyla ze strzałem kamikadze (od Jorge). Po odpaleniu wyglądają jak płonąca i jednocześnie ciekawie iskrząca się kula, następnie wznoszą się i wybuchają. - cena: dokładnie 12,40 zł za 6 sztuk - petardy zobaczyć można tu: ins-fireworks.pl/artykuly-rozmaite/p5007-ziemne-wiry-albatros-kometa Pozdrawiamy Zespół INS-FireWorks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 To całkiem ciekawe petardy Od nas dodamy trochę więcej 9szczegółów: - symbol: P5007 - pełna nazwa: Ziemne Wiry Albatros - efekty: bardzo podobne do motyla ze strzałem kamikadze (od Jorge). Po odpaleniu wyglądają jak płonąca i jednocześnie ciekawie iskrząca się kula, następnie wznoszą się i wybuchają. - cena: dokładnie 12,40 zł za 6 sztuk - petardy zobaczyć można tu: ins-fireworks.pl/artykuly-rozmaite/p5007-ziemne-wiry-albatros-kometa Pozdrawiamy Zespół INS-FireWorks To są motylki a nie petardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi