FireGorek1 2 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam a więc i czas na mnie.Zakupy robione w hurtowni Top10 /www.fajerwerkimarket.pl przejdźmy do szczegółów , jest to część pierwsza a w niej skupiłem sie na huku czyli FP3X KRACHMEN w kolejnych zakupach już zobaczycie konkrety, planuje dokupić parę ciekawych kostek jak że też pare nowosci ale To już niebawem do 13 grudnia kolejne zakupy. lista zakupów czesc 1… x25 FP3X,x1 JW90,x1 PXZ205,x1 JR32 +prezent z okazji promocji zapraszam. http://m.fotosik.pl/zdjecie/46d2bc8b09173e91 Witajcie a więc jest i cześć 2.zakupy robione w hurtowni top 10.lista zakupów niebawem.chwilowo dodaje zdjecie zapraszam.http://m.fotosik.pl/zdjecie/d158afdcfa6d7c9a .zdjecie całości http://m.fotosik.pl/zdjecie/d134f1b323c1806a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drewniak 17 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Co Ci dorzucili w prezencie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Kto jest spostrzegawczy to w zdjęciu jest odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 No elegancko robisz jakis karabinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Planuje karabinek ale to jeszcze dokupie FP3 lub dawne 859. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ogromna ilość petard które wymiatają. Niedawno testowałem i walą bardzo mocno, FP3 przy nich wysiada. Do tego klasyk JW90, fajne rakietki i zestawik Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fire798 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 FireGorek1 jak mozesz usun pare wiadomoscina skrzynce aby bylo mozna do cb napisac na pw poniewaz mam sprawe.Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Aktualizacja tematu zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Wow, bardzo dużo petard. Myślę, że starczyłoby mi ich na jakieś 5 sezonów. Haha. A ta epicka skarpeta z top10... Rozpływam się. Jestem pod wrażeniem całości. Jeśli zrobisz z tego karabinek to myślę, że nie będziesz miał konkurencji o północy. Widzę tam chyba jaja dinozaura. Sam się zastanawiałem czy je kupić w tym roku ale po wrażeniach z poprzednich lat - strzelającym w różne dziwne strony plastiku - finalnie zrezygnowałem z ich zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Petardy są chyba twoją domeną .Niesamowita ilość hukowych.No to czekamy na konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Wow Fajny stuffik ,dużo petard ( to lubie ) i spoko kostki :)A co do tego achtunga to tak, triplexa dobrze walą Zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi