Gość Felix Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Symbol: JR12Nazwa: FenixOpis: Zestaw 6 Rakiet mix 6 efektów Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1496Film: - brak -Cena hurtowa: 13,95 złRakiety miałem 2 lata tamu bardzo fajne jak na taką cenę mają ładny rozprysk oraz efekt na niebie , najbardziej podobały mi sie "Kolorowe gwiazdki" Rakiety polecam według mnie są troszkę lepsze od Voo Doomantis@: nazwę fajerwerki, tylko z pierwszą dużą literą w członie Poprawiłem nazwę tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 NA tym forum było mówione że jest to rakieta podobna do voo doo. Także efekt jest na pewno podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ładne efekty, rozpryski wielkością podobne chyba do tych z Perfect. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORFIREMAN 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wg. Mnie piękne i duże rozpryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fleszu3 0 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 tak są bardzo fajne i mają duże efekty . polecam w zeszłym roku miałem 5 paczek w tym roku też zamierzam kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHORT TIME 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Rakiety są bardzo dobre,miałem je na sylwestra 2009/2010.Według mnie były lepsze od voo doo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dostałem je w gratisie, są nawet niezłe. Rozpryski mają większe niż perfecty czy diablo. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHORT TIME 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Bardzo fajne rakietki. Mój film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Lepsze niż Imagine (pakowane po 3 sztuki) ? Warto je brać za 15 zł z Brico ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHORT TIME 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Lepsze niż Imagine (pakowane po 3 sztuki) ? Warto je brać za 15 zł z Brico ? Myśle, że tak lecz bardziej opłacalne są JR6/JR8 diabolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu909 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Bardzo dobre rakietki , ale zgodze sie z kolegą wyżej , bardziej oplacalne sa diabolo jr6/8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dokli 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 No bardziej opłacalne ;d chociaż fenix voo doo i omega z brico sa niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montario 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Bardzo ładne Rakiety, rozpryski całkiem spore a kolory też bardzo ładne Rzeczywiście porównywalne do rakietek Voo Doo i godne polecenia Na tego sylwka dorzucam je do mojego stuffu. Lecą na gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi