Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Witam wszystkich:) wreście sie doczekałem coś u mnie Mam pytanko ktoś się wybiera ? https://www.facebook.com/events/1513188948977825/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ja prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Można by sie spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 A bilety już masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 A na dniach się załatwi a ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja też się zastanawiam czy nie pojechać, śmignąłbym "Pierdolino" z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja muszę kupić jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopiro 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja sie wybieram. Z Warszawy dobry dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 A właśnie, jakie bilety bierzecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 to Szykuje się ekipka haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Będziemy musieli jakoś ekipę zgrać czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi