Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie czy ktoś już testował ten moździerz? Bo w Biedronce w tym roku brak, a w bricomarche się pojawił ibw dodatku w przyzwoitej cenie.

Posted

Ja zakupiłem go. Ma 4 różne efekty. A jeśli chodzi o ich jakość to przetestuję go pewnie w tą niedzielę. Gdy tylko zobaczę efekty dam znać co i jak :)

Posted

Ciężko mi wystawić o nim wyrazistą opinię po tym gdy odpaliłem tylko jedną szelkę. Ale przy tym jednym pocisku nie było jakiejś wielkiej masakry. Moździerz mogę porównać do Pumy od komety(P6012) lub nieco osłabionego moździerza z biedronki. Mimo wszystko jeśli ktoś szuka moździerza do zabawy przed północą lub ma niskie wymagania co do wielkości efektu to mogę go już polecić. Na resztę efektów zaczekam i dodam filmiki :)

Posted

Ciężko mi wystawić o nim wyrazistą opinię po tym gdy odpaliłem tylko jedną szelkę. Ale przy tym jednym pocisku nie było jakiejś wielkiej masakry. Moździerz mogę porównać do Pumy od komety(P6012) lub nieco osłabionego moździerza z biedronki. Mimo wszystko jeśli ktoś szuka moździerza do zabawy przed północą lub ma niskie wymagania co do wielkości efektu to mogę go już polecić. Na resztę efektów zaczekam i dodam filmiki :)

Czekamy na filmiki i dalsza cześć recenzji z innych szelek. Cena tez nie jest wygórowana.