FridayBang 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Producent: Klasek Opakowanie: 5 sztuk/ Opakowanie Efekt: Zielona Flara + Bardzo mocny huk Ładunek : 20g + Zielona Flara Cena: 43 - 50 zł/ Opakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 A można w ogóle gdzieś te petardy dostać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wg moich informacji Danger 5 i Danger P16 to dwie różne petardy. Danger 5 (P42) jest pakowany po 3 sztuki, nie ma zielonej flary i masa prochu to coś koło 42g. Danger P16 jest pakowany po 5 sztuk, ma zielony preburner i masa prochu to 20g. Tak było przynajmniej rok temu, może w tym Klasek coś pozmieniał - jeśli tak to zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tak jak napisał poprzednik Danger P16 a Danger 5 to dwie różne petardy Danger 5 ma dokładnie 40 g, ale jakoś nie słychać tego https://www.youtube.com/watch?v=db6JoyrtD44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ma 40g wydaję mi się że nawet 48g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ma 40g wydaję mi się że nawet 48g nie wydaje mi się choć nie wiem nie ważyłem tak czy siak nie opłaca sie brać lepiej co innego bo huk marny , Viper 3 wali lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi