MANIAK 0 Posted November 4, 2015 Dziś przyszła pora na mnie jak wszyscy wiecie stawiam na huk i zabawę, myślę że się podoba i zapraszam do kometowania i zadawania pytań Koszt: 680 zł Crezy Monstery były kupowane oddzielnie a reszta z Piroart Pozdrawiam (MANIAK)* http://images75.fotosik.pl/42/bf8558718367306emed.jpg Quote
piropiotr223 12 Posted November 4, 2015 Stuff super ale tylko do zabawy, ani jednej kostki nie będzie? Skąd zamawiałeś robotsy czy co tam to jest? Dojdzie jeszcze coś czy to całość? Quote
MANIAK 0 Author Posted November 4, 2015 Stuff super ale tylko do zabawy, ani jednej kostki nie będzie? Skąd zamawiałeś robotsy czy co tam to jest? Dojdzie jeszcze coś czy to całość? Dojdzie w połowie grudnia, kilka wyrzutni robotsy na priv napisz Quote
Krystian Piro 0 Posted November 4, 2015 Ale będziesz strzelał ! :xmas_ohmy: Kiedy ty to wystrzelasz, no jest fajnie tylko kup jakąś kostkę :xmas_happy: Quote
MANIAK 0 Author Posted November 4, 2015 Będą kosteczki w zeszłym roku miałem więcej i nic mi nie zostało Quote
PyroMarcin 0 Posted November 6, 2015 Ładnieeee kiedyś to ja nie wiedziałem co to cyrkoblitzy raz kupiłem i już co roku będę xd bo małe a fajne Quote
Krystian Piro 0 Posted November 6, 2015 One są super ! Dobrze że je masz, na prawdę mega są ! :xmas_happy: Quote
piropiotr223 12 Posted November 6, 2015 Ja,mam aktualnie 52 sztuki plus kolega 3 paczki i pewnie dokupi. Hmmm. P7025 to MISTRZOSTWO, ja kupowałem paczkę po 3.49zł i żałuje że tylko 5 paczek. Quote
MANIAK 0 Author Posted November 6, 2015 Kupiłem za 5 zł paczkę w promocji na fajerwerkimarket, bo jak przeglądałem na innych stronach z fajerwerkami to ich nie ma, albo są droższe..... Quote
Guest martinator5608 Posted November 20, 2015 Jak dla mnie dobry fajny stuff ale co tak "mało" crazy robot ? :o Quote
SzymonXVX 8 Posted November 22, 2015 Stuff do zabawy, ale same sprawdzone produkty, będziesz robił karabinek ? Quote
Krystian Piro 0 Posted November 22, 2015 Tak będę musi być ostro Dodaj fotkę co ci doszło do stuffu :xmas_smile: Quote
MANIAK 0 Author Posted November 22, 2015 Zrobię całoś w grudniu bo mam aż 3 szafki fajerwerek, a pewnie coś jeszcze dojdzie Quote
vocatont 4 Posted December 5, 2015 Dużo zabawek Jestem ciekaw grudniowej paczki Fajny stuff :xmas_happy: Quote
MANIAK 0 Author Posted December 17, 2015 Oto paczka z fajerwerkimarket koszt: 400 zł :christmascool: fotka całości staffu przed sylwestrem Quote
piciu 0 Posted December 17, 2015 No, no bardzo ładny stuff Mógłbyś podesłać na pw skąd kupowałes? Quote
MANIAK 0 Author Posted December 17, 2015 Z fajerwerkimarket jest napisane hehe, petardy puma mam pierwszy raz napiszę z testu jaki huk mają ale wykonanie tych petard nawet całkiem dobrze Quote
Krystian Piro 0 Posted December 17, 2015 No teraz to jest cycuś glancuś pizdeczka delikatesik mniam ! :xmas_w00t: Super ! Czekam na fotkę całości ! :xmas_happy: Quote
piropiotr223 12 Posted December 17, 2015 Naprawdę, super stuff. Wspaniała 36, do tego klasyk JW90 i NG12 z kilkoma mniejszymi kostkami. Taka ilość petard powala, będzie naprawdę dłuuuuuuga i glośna zabawa ale efektu też nie zabrakło. Quote
Recommended Posts