miszaq92 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ktoś orientuje się jak wygląda sprawa z wyprzedażami w sklepach internetowych po nowym roku? Głównie mi chodzi jak z cenami, czy jest dużo taniej itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcinPiro 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 W styczniu w tym roku kupiłem songa za 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miszaq92 0 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 no to konkret okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miszaq92 0 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 tak apropos MarcinPiro, widziałem w Twoim stuffie showboxa 49sh, daj znać po nowym roku jaki to ma efekt realny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcinPiro 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Będzie film z pokazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Widelczyk 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 U mnie również polecam kanał Marcina, ale szkoda że nie było unboxingów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 W tym roku na Bigfunie ceny obniżono o 33-66%, na fajerwerkimarket była podobna promocja, bo niektóre ceny były zniżone o ponad połowę, np. za wyrzutnię kątową z Gaoo wartą 100 zł trzeba było zapłacić 45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miszaq92 0 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 to bedę obserwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Każdy rok jest inny, możemy się spodziewać tak jak co roku na pewno wyprzedazy od BIF-FUNa a co z tego wyjdzie okaże się po nowym roku JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
miszaq92 0
Ktoś orientuje się jak wygląda sprawa z wyprzedażami w sklepach internetowych po nowym roku? Głównie mi chodzi jak z cenami, czy jest dużo taniej itp.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi