MajstaMan 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Siema w tym roku chce troche postrzelać, bardzo lubie petardy - więc chce zaopatrzyć sie w petardy kupione. Co polecicie? Nie chce żadnych Bon Bonów, czy jakoś tak. Stawiam na ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Mogę polecić swoją ofertę: - 859 - 9,99 zł/op - FP3 BIG - 9,00 zł - fp3 small - 8,50 zł/op - Crazy Robots - 12zł/op - EX1 - 1,50 zł/op - Piccolo Corsair S - 0,90 zł/op Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mika 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 1. Dum bum cena jednej sztuki koło 1,50 zł 2. fp3 paczka koło 10 zł 3. Jumbo paczka koło 4 zł 4. żuki paczka koło 2 zł :xmas_dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jeśli mika dawałeś 30zł za pake dum bumów to nieźle z Ciebie zdarli :-) Ja polecam Ci Dum Bum, EX1, Crazy Robots, TXP859, JC05. Najlepsze petardy z ceną do zaakceptowania i wysokiej jakości, niby EX1 takie małe a naprawdę głośne, polecam także EX2, większy braciszek EX1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mika 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 my mamy u nas pakowane dum bumy po 6 sztuk i to wynosi 10 zł :xmas_biggrin: nawet nie wiem ile normalnie kosztują ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bambo 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Kup w tym sklepie: http://piropolska.pl/ a moja propozycja to : DumBum x 2 JC05 x5 Triangle Cracker x1 RC5 x2 TigerBoom x3 DragonBoom x3 EX1 x5 razem z wysyłką 171zł Myślę że byłbyś z tego zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MajstaMan 0
Siema w tym roku chce troche postrzelać, bardzo lubie petardy - więc chce zaopatrzyć sie w petardy kupione.
Co polecicie? Nie chce żadnych Bon Bonów, czy jakoś tak. Stawiam na ilość
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi