janpiroman 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Cześć piromani ;)/> Tu zaprezentuje mój stufik myślę że jutro zamówie To zaczynamy Petardy: -Achtung Match Cracker - ŻUKI - Achtung - Big corsair - Korsarz 2 x huk - EX 1 Explosive - Mega Jumbo - Dum Bum - Pirat Wyrzutnie : - JW5023 Hit - JW2025 Red Baron - JW5002 Super Show - JW5020 Show Box - JW407 The Legend Oceniajcie bardzo mi się przyda wasza ocena czy dobrze wybrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Całkiem zgrabny stuffik, 10/10 zapraszam do ocenienia mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroMarcin 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Całkiem zgrabny stuffik, 10/10 zapraszam do ocenienia mojego. skąd zamawiasz i jeśli chodzi o show box to tylko tam jest długo działa a efektu zbytnio niema fajna jest wyrzutnia silvery spider i silver dragon. I ile zapłaciłeś a jeśli chodzi o wyrzutnie to całkiem fajne petardy też masz głośne i też trochę mniejszych do zabawy moim zdaniem stuff całkiem dobrze dobrany daj 8,5 / 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jeżli mówisz prawdę,że to zamówisz to będzie naprawdę efektownie i zabawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpiroman 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Tak zamówię dam nawet fotki kolego. Same wyrzutnie będą mnie kosztować ok. 498 zł. Zamawiam z piroart. Nagram specjalnie dla forum filmik prezentujący owe wyrzutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi