Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 No cóż przyszedł czas i na mnie W tym roku nieco więcej niż w zeszłym ale jeszcze zobaczymy ^^ Jak na razie pierwsze zamówienie z PiroArt ! http://gyazo.com/a21a51d3aa188c391fba71acab4a00a8 !!! Kiedy paczka dojdzie, będzie zdj oraz film ! Zapraszam do oceniania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dojdzie paczka ocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Gites stuff :)/> jeszcze pare małych wyrzutni i bedzie oki, dobrze że kupiłeś dum-bumy, bo fp3 są kiepskie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 To jest zamówienie za pięć stówek ? Bo ja wiem, jak na mnie niezbyt Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Jak na moje oko to za 5 stówek mogłeś złożyć coś lepszego ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Stuff całkiem w porządku.Olbrzymia liczba świetnych petard ale zdecydowanie za mało wyrzutni.Za tą kwotę mogłeś kupić więcej mniejszych kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Panowie, spokojnie Tak jak napisałem jest to pierwsze zamówienie tak naprawde JW407 i Fan Powera brałem przy okazji bo dostałem dobrą cenę od PiroArta szczerze powiedziawszy miałem zamawiać za 300zł xD Drugie zamówienie w grudniu prawdopodobnie z FireWorld no chyba że BigFun da jakąś super promocje. Także bez nerwów !! Jak paczka dojdzie będzie zdjęcie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A więc paczuszka przyszła dzisiaj ! To jest zdj. zapraszam do komentowania ! http://gyazo.com/a29085e7bdba647dbab4809192ae74c1 Sorka za jakość nie mam apartu :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 fajny stuff ! z dum-bumów bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShotMan 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Będzie głośno Dobry wybór wyrzutni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi