Edziuu 0 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Siema siemaaa! Jak co roku postawię na zabawę ;D Pierwsze zamówienie poleci jakoś na dniach z piropolska.cba.pl, a więc tak: 4x DUM BUM 2x TIGER BOOM 2x DRAGON BOOM 5x JC05 5x EX II Fotki w przyszłym tyg Następne zamówienie planuję na początek grudnia i wtedy wpadnie coś na godz 00.00 jakieś rakietki, możdzierz, pare małych kostek itp Oceniajcie, komentujcie, doradzajcie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 27 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Dobre petardy to podstawa jeśli chodzi o zabawę Na prawdę ciekawy początek, czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Widzę że też kupujesz te petardy co ja. Stuff dobry do zabawy, ciekawe co będzie w drugiej paczce. Czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Paczuszka zamówionaaa ;d foty na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 ciekawie :christmascool:/> czekam na zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Paczuszka doszła Obiecane zdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5e4a9354f62e30c1.html ;D W niedziele poleci kolejne zamówienie tym razem z BF. Kilak kostek, 2packzi rakiet, moździerz, petardy i art. różne cyrko itp. Oceniajcie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Sporo dobrych, sprawdzonych petard. Jak dojdzie coś z efektem no to będzie super. Jaki koszt całości? Jeszcze jakieś zakupy oprócz BF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Zakupy jakieś jeszcze na stopro będą markety i te sprawy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Skład następnej paczki: Wyrzutnie: JW5020 Show Box SM9807 Tyrant TXB798 Concept TXB604 Magma TXB602 Backyard Fun Rakiety: JR8 diabolo R18058 Demon Art. różne: JM05 Trzeszczące kulki x3 P0007 Szalone Pszczółki x4 TXR418 Sky Thunder P7021C Cyrkoblitz x2 U06778 Cyrkoblitz mały R0009-12 Artillery Shells Petardy: JC01 Wirująca petarda x2 K202 Kometa x3 K201 Picollo x4 Explosive I x7 P1204 Korsarz P1204A Korsarz dwustrzałowy PXP203 Danger RC3 P1203 Korsarz K203 Pirat class S PXP303 Zryw x2 TXP384 Thunder Cracling P1254 Jumbo Jet PXP302 Xender P203 Korsarz czterostrzałowy JC05 x2 FP3 Big x2 Możliwe że będą jeszcze jakieś poprawki, jeśli możecie doradźcie co zmienić, dokupić lub wyrzucić to piszcie śmiało ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Konkretnie ;D Drugie zamówienie, bardzo ładnie się prezentuje. Zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Pierwsza paczuszka mi się podoba bo są ! MOCNE ! petardy hukowe, a druga która ma dojść jeszcze bardziej bo jest dużo pierdółek czyli art. różnych. Czekam na fotki następnej paczki, POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 No drugie zamówienie to już bardziej poszło w efekt. Bardzo mi sie podoba bo wybrałeś najlepsze pozycje w niskiej cenie. Masz również duuużo zabawy więc nie będzie się nudziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Noo panowiee drugie zamówienie poleciało;D myślę że do we wtorek kurier zawita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Przyszła paczuszka ^^ Troszkę małych zmian zaszło: Wyrzutnie: JW5020 Show Box SM9807 Tyrant TXB798 Concept TXB604 Magma TXB602 Backyard Fun Hot stars (gratis) Rakiety: JR8 diabolo Extreme A1(gratis) Whistlingi 36szt Petardy: JC01 Wirująca petarda x3 K202 Kometa x2 K201 Picollo x2 Explosive I x10 P1204 Korsarz P1204A Korsarz dwustrzałowy K203 Pirat class S PXP303 Zryw x2 P1254 Jumbo Jet PXP302 Xender P203 Korsarz czterostrzałowy x2 JC05 x2 FP3 Big x2 TXP847 Pow x2 152002 Harzer art x2 Art. różne: JM05 Trzeszczące kulki x3 P0007 Szalone Pszczółki x4 TXR418 Sky Thunder P7021C Cyrkoblitz x2 U06778 Cyrkoblitz mały x2 R0009-12 Artillery Shells x2 pirobajery od kellera x10 Rzymskie ognie keller 36 szt FOTKA: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9ee73f1bbee97f09.html Następna paczka jednak będzie jakoś w połowie grudnia ale to już tylko pierdoły ;D Mile widziane komentarze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Uważam,że mogłeś kupic trochę mniej petard a więcej wyrzutni(jakąś konkretną 19tkę np.).Wiadomo kostka to kostka,ale jak ktoś lubi mocno petardy to spoko.Wyrzutnie i moździerze dobre,petardy są mocne i jest ich sporo.Rakiety sprawdzone,rzymiaki do zabawy.W następnym zamówieniu radziłbym kupić ci kostki jakieś mniejsze albo ze 2 porządne.To jest tylko moja sugestia,Wybierzesz co będziesz ty chciał. :xmas_smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Bedziesz miał bardzo dużo zabawy,ogólnie widać że lubisz petardy:) Mamy chyba te same moździerze:) Mój ma symbol R09012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jak co roku postawiłem na zabawę, jest to jedyny dzień kiedy można strzelać więc będę walił aż mi się znudzi(w co wątpię) Na moje oko Hot stars zasługuje na miano dobrej kostki dlatego kostek już nei przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jak co roku postawiłem na zabawę, jest to jedyny dzień kiedy można strzelać więc będę walił aż mi się znudzi(w co wątpię) Na moje oko Hot stars zasługuje na miano dobrej kostki dlatego kostek już nei przybędzie :D/> Zgadza sie Hot stars to super kostka.Sam ją mam i to nawet dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShotMan 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Bardzo ładny stuff, dużo zabawy i konkrety to ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Bardzo dobry stuff z czterema kostkami o super efektach jak na swoją cene. Jak dla mnie to za dużo petard ale to ma być.lrzecież twój stuff a nie mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 No no dałeś czadu super ! :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNysa 3 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Będziesz miał dużo zabawy :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Siemanoo! Widzę że temat ucichł więc trzeba to troche rozruszać ;D Poleciało zamówienie ;D trochę pierdółek, petard wziąłem perfecty i JW90 Foteczkę zapodam jakoś na dniach ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Czekam na fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Znalazłem chwilę więc wrzucam foteczkę ;D To to co miałem do tej pory http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b99492d1ffe2111.html a to fota tego co teraz przyszło http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e8465f3b478d2cf4.html Zdjęcie całości pod koniec roku ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi