damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Dobry stuff.Imponująca ilość petard,dużo fonntann,fajne rakiety i super moździerze.Wyrzutnie,które zakupiłeś są o dobrych efektach.Stuff pod względem ilości artykułów różnych może byc najlepszy na forum i pewnie tak jest,ale pod względem efektu kostek i ilości ich to na pewno nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Dzięki, dzięki ;)/> Pewnie będzie jeszcze jakaś paka, tylko muszę się zastanowić co do tych rakiet ;)/> Albo coś za oikoło 30 zł A jeżeli chodzi o zamówienie jeszcze w grudniu i o rakiety to pewnie wezmę Perfecty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Moi drodzy, mam pytanko Co mogę jeszcze kupić za około 30 zł, no może troszkę więcej, bop ja już nie mam pomysłu Jeszcze myślę nad tymi Perfectami albo JR8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dużo masz już JR8. Bierz perfecty albo te exclusiv collectionczyli JR25. Naprawdę dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jak kolega wspomniał o rakietach JR25 Exclusive Collection , lub wyrzutnię JW25 Cudak Battery obie sprawdzone polecane przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ok, pewnie będę brał Perfecty i coś jeszcze, zobaczymy na ile budżet pozwoli do jak narazie 960 zł xD Do 15 grudnia jeszcze dużo czasu, jakaś kasa jeszcze będzie ;)/> Unboxing również obowiązkowo ;)/> A powiedzcie mi jeszcze o rakietach Pisces, bo znalazłem je za 6 zł paczka, może będą lepiej wychodzić na tle Perfectów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Następne zamówienie (15 grudzień) 5x DumBum 4x Delova Rana 2x FP3 Small 1x JF66 FLASH 2x TXR872 PISCES 1x TXC496 RZYMSKIE OGNIE Może coś jeszcze dojdzie ale to zobaczymy A jeżeli jeszcze nie widziłeś 2 części unboxingu to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Nie kpuje tej delova rana 5g szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Słabe są Marcin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 tak, weź za to np dumbumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Słuchajcie! 3 część już wkrótce. Tym razem zamówienie będzie w PiroArt.eu na kwotę około 250 zł. 6 albo 7 grudnia zamawiam i unboxing myślę że 9 albo 10 będzie na YT Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Super gites ! to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jeżeli nie zmienie jeszcze tego to w sobotę poleci takie zamówienie. Mam nadzieję, że już ostatnie bo tyle kasy poszło, że o luju xD 5x DumBum 2x Black Bomb 2x JM04 Wirujący bączek 2x Żuki 3x TXC777 1x FP3 1x FP3 Small 1x TXF440 Stroboskop 60 sek 1x R20072 Perfect 1x Dahlia Red 1x Dahlia Purple 1x Silver Cascade 1x Cyrkoblitz Arka 1x Diabolo JR1 Za wszystko będzie 184,11 zł po rabacie -5 % w sklepie piroart.eu Zamówienie wyślę w sobotę albo jeszcze w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 3 zamówienie już poszło ;)/> Jednak za troszkę mniej niż się spodziewałem, ale jest ;)/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Bardzo fajne artykuły do radosnej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Będzie jeszcze jedna paczka, jednak A w niej między innymi petardy od Klaseka, Perfecty i wyrzutnia do pokazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 4 paka prezentuje się tak: 1x Mini Bomb 1x Bomb Black 1x Bomb 1x TXP859 1x FP3 Small 1x JW90 1x R20072 Perfect 1x JW17 Bingo 1x Pirat K0203 Zamównienie pójdzie w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Unboxing z 3 paczki jutro na YT ;)/> Oczekujcie :P/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Czekam :xmas_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Narazie tylko zdjęcie, ale za chwilę unboxing na YT będzie dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Film dostępny Zapraszam i liczę na łapkę w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 4 paczkę najpewniej zamówię w niedzielę a w niej: 1x JW5021 Dark Ages 2x TXP859 3x JC05 1x JW90 1x TXB205 1x JW17 1x P6A DumBum 1x P1203C 1x EX1 1x R00445 1x Lont 1m/s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widelczyk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Aktualizacja ;)/> 4 i mam nadzieję że ostatnie zamównienie poszło :D/> Tutaj lista zakupów ;)/> Pozdrawiam ;)/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 No super aktualizacja z trzema pięknymi kostkami, JW90 napewno Cię zachwyci. Po co Ci jeden zapalnik 3 metrowy? Pozatym masz też troche dobrych petard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi