hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 hmmm ja w tym roku jeszcze dokładnie nie wiem gdzie będę odpalał bo nie wiem gdzie go spędzę oraz od ilości ludzi zebranych w wybranym miejscu (jeśli za dużo będzie to szybkie przenosiny) bezpieczeństwo przede wszystkim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 hmmm ja w tym roku jeszcze dokładnie nie wiem gdzie będę odpalał bo nie wiem gdzie go spędzę oraz od ilości ludzi zebranych w wybranym miejscu (jeśli za dużo będzie to szybkie przenosiny) bezpieczeństwo przede wszystkim.... Czyli można powiedzieć, że raczej będziesz odpadał w różnych miejsach. ^__^ bezpieczeństwo przede wszystkim.... Piątka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Ja strzelam w dzien z balkonu petardami a wieczorem ide na miejscowke przed blok kolo parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 ja wszystkie pierdółki i rakiety na podjeździe strzelam, a wyrzutnie to po drugiej stronie ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FabianTsw 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja strzelam obok domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Zależy czy pojadę na ciotki na wieś xd czy będę w domu jak w domu to z balkonu petardy i inne rzeczy w parku a jak wyjadę to na polu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaloki 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 ja mam miejsca na 800m na 500m :PB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja strzelam w Lublinie przy tej ulicy: ( jest już nowy asfalt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja strzelam albo przed garażami albo na moście.P.S w tym roku nie wiem gdzie będę strzelał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a3z4 1 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Zwykle strzelałem koło bloku. I trochę utwardzonego miejsca i trochę ziemi i kamieni do utwardzenia. W sam raz było. W tym roku to jeszcze nie wiem. Blok nowy postawili i moje ulubione miejsce znikło. Trzeba będzie odejść trochę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik6410 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja strzelam przed domem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipek98 1 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja strzelam u siebie przed bramą już od ok 4 lat i jest najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuSeK 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Z kolei ja strzelam gdzie popadnie ale na wsi to jest fajnie bo nikt się nie czepia i cała wieś do postrzelania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Podwórko (przed blokiem), wieś i las ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubinek 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Około pół kilometra od blokowisk. Na polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Podwórko (przed blokiem), wieś i las ! Las? A potem las wygląda jak Twój avatar? Ja na podwórku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domink1521 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Powiem wam tak ja mam miejsce idealne do świętowania i do strzelania jestem członkiem stowarzyszenia która zajmuje się terenami starej fabryki w policach na której się znajdują potężne budynki na które można wejść. Świętujemy w poniemieckim bunkrze z ogrzewaniem z prądem i ogólnie full wypas impreza następnie przed 12 wchodzimy na dach budynku z którego strzelamy z tego budynku rozchodzi się widok na cały szczecin i na całe police więc uwierzcie jest to dobre miejsce jak ktoś jest zainteresowany to wpiszcie stara fabryka polic w google to pokażą wam się foty a jak ktoś jest zainteresowany wycieczką to mogę go oprowadzić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MpT 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja wyrzutnie itp. wystrzeliwuję na przeciwko mojego domu, na parkingu.A petardy i art. różne odpalam albo na podwórku, albo w okolicach domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHORT TIME 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ja strzelam na swojej własnej duuużej działce B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja zazwyczaj na boisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja strzelam koło ośrodka.(jakieś 200 m. od mojego bloku)Miejscówka najopłacalniejsza w całej Rawie Mazowieckiej. :fireworks:/> Stamtąd widać fajerwerki może w całym mieście.(?)I przy okazji tam jest dobra akustyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Zawsze strzelam niedaleko swojego domu, jakieś 150m w lesie gdzie są fajne polany i na prawde dużo miejsca do swobodnego strzelania, możecie mi zazdrościć JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiGBoY 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Pozazdrościć, ja się przeprowadziłem w tym roku i na razie żadnego fajnego miejsca nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Injektor 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari001 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi