Jump to content
  • 0

Gdzie kupić petardę Big Boy ??

Question

Posted

Tak jak w temacie gdzie mogę kupić petardę big boy, najlepiej w łodzi.

I mam takie pytanie czy ta petarda jest w ogóle legalna w Polsce bo ponoć achtungi mają być nielegalne

https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=mnxZ7mmw2mxxTM&tbnid=YYTnWRnL81JtRM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DtmW5eyOforg&ei=keO_Urgh58HRBYvTgIgO&bvm=bv.58187178,d.ZG4&psig=AFQjCNHeZUX-CIwQN6tAFqM2UHJ7NIu2Tg&ust=1388393736489998

Albo mega boy

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

pewnie nie ma takiej petardy w Polsce

• 0
Posted

Wątpię czy gdzieś w polsce można ją kupić. Jak nie masz samochodu to jej chyba nie zbobędziesz.I jest nielegalna. Nieatety :(

Ps. Sam chciałbym ją mieć.

Kamilox :fireworks:/>

• 0
Posted

Z komentarzy na szybko wnioskuje, że jest to "polska" petarda. Oraz, że kosztowała 20 euro. Na pewno nie dostaniesz jej nigdzie w standardowy sposób.

• 0
Posted

Kiedyś można taką było zakupić w osinowie dolnym na targowisku ślę facet co to miał to miał pożar na stoisku i nie wiem czy nadal się tym zajmuje. Koszt jednej sztuki to 18 euro

W osinowie dolnym koło granicy z Niemcami koło Kostrzynie było targowisko nie wiem czy dalej jest i można było kupić takie petardy koszt to 18 ero stało za sztukę. Facetowi się spalił stoisko i nie wiem czy dalej ma i sprzedaje te petardy. Huk niesamowity. Nie daleko mnie facet ma ranczo i jak jeblo u mnie to konie o zagrode chciały się zabić. Ciężki potężny huk. Polecam, uwaga na okna