karasiun 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zaciekawiła mnie jedna wyrzutnia, której filmiku nigdzie nie ma itp, a nigdy nie miałem wyrzutni z hesti, więc pytam co możecie mi o nich powiedzieć? pany, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 ja mam dobre zdanie o hesti co roku mam wyrzutnie hestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oloj 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Wyrzutnie hestii są ładne.. ale zazwyczaj pomimo swego kalibru d*py nie urywają a ceny też troszkę przyduże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PyroMagik 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 do najtańszych one nie należą, kilka lat temu kupowałem z hesti piro i byłem zadowolony, efekty ładne, ale jeden minus to cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mks 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Mega duże ceny a efekt przeciętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karasiun 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 he spoczko, dzięki za opinie, zaryzykowałem i kupiłem jedną kostkę 60 strzałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 glosal 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Kupiłem w tamtym roku kostkę hestii za 12 zł i muszę powiedzieć, ze była na prawdę świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lemciuu 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jest niezła, jednak ceny są zdecydowanie w większości za wysokie. Miałem kilka kostek i polecam. Źle nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Też miałem z dwie kostki z hestii ale takie z okolic 10-14shot. Nie są aż takie drogie, a efekty moim zdaniem bardzo dobre w tym przedziale cenowym. Więc polecam wszystkie małe wyrzutnie Hestii. Nie rozumiem skąd się wziął ten fanatyczny hejting. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 he spoczko, dzięki za opinie, zaryzykowałem i kupiłem jedną kostkę 60 strzałów ;)/> Dobrze jakbyś nagrał i podzielił się filmem na forum, bo każdy film z produktem Hestii jest pożądany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karasiun 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dobrze jakbyś nagrał i podzielił się filmem na forum, bo każdy film z produktem Hestii jest pożądany. spoczko, spróbuję nagrać filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
karasiun 0
Zaciekawiła mnie jedna wyrzutnia, której filmiku nigdzie nie ma itp, a nigdy nie miałem wyrzutni z hesti, więc pytam co możecie mi o nich powiedzieć? pany,
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi