sylar 3 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam, Szukam wyrzutni które strzelają tylko na niebiesko i złoto tak jak JW39: Nie chodzi mi o taki efekt wyrzutni tylko o kolory. Kiedyś miałem zrobioną listę ale gdzieś zapodziałem Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Oj jest tego naprawdę masa... Ale pierwsze co mi odrazu przychodzi na myśl to: P7504 ( widziałem, świetna kostka ) TXB592 ( miałem, fajna ) TXB593 TXB499 PXB2304 PXB3502 ( ostatnio odpalałem, strzela szybciej niż na filmie, ale to chyba w tej wyrzutni jest na plus ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylar 3 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Dzięki stary poproszę o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Santa Cruz, Vigo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylar 3 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Kupione: Vigo posiadam na stanie w domku Są tam jakieś pierdółki + gratisowe zestawy - oczywiście odpalone zostaną oddzielnie itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi