Jump to content

JF48 Flara

Marcin_Pce

Recommended Posts

JF48 Flara

kolory: czerwony/zielony

pakowany: po 5szt

Cena: hurt 5-6zł / detal 8-12zł

Zdjęcie: large_DSC02542.JPG?updated_at=1363550456

Długość efektu: 40sek

Najlepsza FLARA dostępna na rynku. Nie wiem jak wygląda sytuacja ale obecnie na hurtowniach widuje jedynie zieloną, czerwonej od dłuższego czasu już nie widziałem. Jeżeli ktoś lubi takie kibolskie świecidełka to śmiało można polecić! Nie jest to Cometa ale jeżeli ktoś ma mniejsze fundusze to dobry zamiennik rac ;) O wiele lepszy niż Triplexowe czy Surexowe wynalazki.

Boż... proponowałem CI kiedys zakupy u mnie to zaś pociskasz pierdoły, po temacie o wyzszosci comet nad innymi ten tez raczej lipa.

Ja mam lepsze flary dostepne i nie żadne surexy.

Race zielone też są.

8-12 ? ;o no jaaaa jak kupujesz w Rudzie po 12...

• 1 month later...

Mam pytanie czy trzymanie tego w ręce jest absolutnie bezpieczne pytam się bo pierwszy raz mam flarę ;)

Kamilox :fireworks:

Mam pytanie czy trzymanie tego w ręce jest absolutnie bezpieczne pytam się bo pierwszy raz mam flarę ;)/>

Kamilox :fireworks:/>

Jeżeli trzymasz za koniec, pod kątem 45stopni, nie kierujesz w stronę ludzi to nic nie powinno się stać. Wielokrotnie trzymałem ją w dłoniach i wszystko ok ;)

• 6 months later...

Jeżeli trzymasz za koniec, pod kątem 45stopni, nie kierujesz w stronę ludzi to nic nie powinno się stać. Wielokrotnie trzymałem ją w dłoniach i wszystko ok ;)/>/>/>

Ja tak samo, nic ci się nie stanie jak w nikogo nie wycelujesz ;)/>/> Nie masz się co martwić nie wybuchnie jest bezpieczne o ile mierzysz w dobrym kierunku ;)/>/>

słupki odgradzające z taśmą

• 4 months later...

Pare dni temu testowałem czerwoną oraz zieloną. Zdecydowanie czerwona ma mocniejsze światło. Tak czy owak polecam dobre wykonanie i jakość ;)

JacuQM

Miałem w zeszłym roku te flary, czerwone jak najbardziej godne polecenia, dają dosyć intensywne światło i spokojnie można je trzymać w ręce :)

• 3 years later...

Miałem 3 czerwone na sylwestra i 2 lata temu również... intensywne dobre światło dają jak i czas trwania również dobry ok 60sek. Polecam

• 11 months later...
  • 4 years later...
  • 1 year later...