Jump to content
  • 0

Sklep z petardami

Question

Posted

Wie ktoś czy w Chełmie (woj.Lubelskie) jest jakiś sklep lub hurtowania z petardami?

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

podbijam :christmasexclaim:

• 0
Posted

Czemu nie zamawiasz z netu? Albo nie kupujesz w markecie?

Jeśli potrzebujesz tego nie wiadomo ile, to jeszcze ma sens szukania po hurtowniach, ale normalnie to kupuje sie na mieście.

W zeszłym roku mieliśmy cały stuff od Super Power, kupowany w markecie. Jeśli nie potrzebujesz jakoś wybitnie dużej ilości petard to raczej hurtownia nie ma sensu ;-)

• 0
Posted

Jeśli nie potrzebujesz jakoś wybitnie dużej ilości petard to raczej hurtownia nie ma sensu ;-)

Dziwne rozumowanie :)

Jak mam kupić paczkę FP3 (dla przykładu podałem tą petardę) w hurtowni za 6 zł a w sklepie za 15 to twoje rozumowanie nie ma sensu :)

Każdy kto ma możliwość kupienia nawet kilku pierdółek w hurtowni na 100% nie pójdzie do sklepu tylko właśnie do hurtowni.

• 0
Posted

cooli - pytanie o to, czy hurtownia będzie się chciała bawić i dawała takie rabaty przy zakupach za budżet wynoszący 10 zł ;-)

Po prostu ceny hurtowe obowiązują raczej w ilościach hurtowych. Jeśli się mylę to popraw mnie - następnym razem zamiast na market, pojedziemy do hurtowni firmy. Jeśli różnice w cenach są aż takie, to tylko korzystać ;-)

• 0
Posted

Hurtownie też prowadzą małą sprzedaż - może i marża jest wtedy nieco wyższa, ale i tak jest sporo taniej niż gdzieś na mieście.

Z drugiej strony, jeśli kupujesz stuff za 10 zł, to trudno oczekiwać, żebyś jechał po niego gdzieś poza miasto.

Zawsze pozostaje zamówienie z netu.

• 0
Posted

cooli - pytanie o to, czy hurtownia będzie się chciała bawić i dawała takie rabaty przy zakupach za budżet wynoszący 10 zł ;-)

Po prostu ceny hurtowe obowiązują raczej w ilościach hurtowych. Jeśli się mylę to popraw mnie - następnym razem zamiast na market, pojedziemy do hurtowni firmy. Jeśli różnice w cenach są aż takie, to tylko korzystać ;-)

są takie hurtownie prawie wszędzie gdzie nawet możesz iść i kupić 3 szt. małych fontann tortowych za 2 zeta i ci sprzedadzą. :)

• 0
Posted

A czy każda hurtownia ma wygospodarowany mały sklepik? ;-)

Jeśli hurtownia znajduje się gdzież na zadupie to nie ma sensu ustawiać sklepiku, bo klienta i tak nie będzie.

Chociaż je się nie znam - zamawiałem SP bezpośrednio ze sklepu internetowego.