k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 20 minut temu, Peter829 napisał: Ja wydałem ponad 200 o nic nie prosiłem i nic nie dostałem dziwna polityka tego sklepu bo na to wygląda, że trzeba do nich pisać o gratis aby go dostać? Jak używasz kodu to nie dostaniesz gratisu a bez to sami dorzucają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter221 7 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Tylko, że ja wpisałem kod i dodałem od siebie (napisałem), że to drugie zamówienie (łączna pula 600zł) i tak czy siak dorzucili mi dwie wyrzutnie za po 10zł także props, niby nic a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 To nie wiem ale Tak czy siak sklep nie ma obowiązku dać gratisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter829 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Wychodzi na to że prędzej losowo coś wrzucają bez względu na te kody chyba że mają jakieś promocje typu black friday w który ja akurat nie zamawiałem tylko już po Tak dłużej się zastanawiając to mogli uznać moje zamówienie podczas pakowania jeszcze jako blackfriday i przez to nic dodatkowego bo wtedy dużo paczek mieli do przerobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 A jaki wy kod macie na Piropolska? Kupowałem tam 4x, też na duże kwoty, gratisów nie dali żadnych, ale tym bardziej o żadnym kodzie nie wiem Olać te gratisy w sumie. Bardziej dziwi fakt, że nawet jak przesyłka jest wymiarowa to łamią końcówki kijów od rakiet. Ta osoba która obsługuje maila jest spoko i można się z nią dogadać. Ale na sklepie już chyba inne osoby pakuja i wysyłają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 4 godziny temu, FANATYK napisał: A jaki wy kod macie na Piropolska? Kupowałem tam 4x, też na duże kwoty, gratisów nie dali żadnych, ale tym bardziej o żadnym kodzie nie wiem Olać te gratisy w sumie. Bardziej dziwi fakt, że nawet jak przesyłka jest wymiarowa to łamią końcówki kijów od rakiet. Ta osoba która obsługuje maila jest spoko i można się z nią dogadać. Ale na sklepie już chyba inne osoby pakuja i wysyłają. są dwa kody: elitamachonego i marcinator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDD 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Z tymi gratisami chyba zalezy tam od humoru :) Rok temu zamowilem paczke za 1800 zl, do holandi, nie doszla, to zamowilem nastepna za 1600 zl, tam cos gratisy byly ale po tym jak sie skontaktowalem przez tel. i wytlumaczylem ze pierwsza paka przepadla, i zeby z litosci cos tam gratisy dali :) W tym roku paka za 1000 zl, zadnych gratisow, a na paczke czekalem prawie 3 tygodnie... + zadnych kodow nie uzywalem. Ale tak to sklep wydaje sie OK fajne ceny i produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 BDB sklep, polecam. Szybka wysyłka i towar dobrze zapakowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_L3jk7_ 1 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Mój ulubiony sklep z piro . Wiele zamówień . za każdym razem gratisy , paka dobrze zabezpieczona . Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Sklep fantastyczny,mega ceny,szeroki asortyment praktycznie darmowa wysyłka do paczkomatu.Polecam w 100%! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Polecam Sklep pod każdym względem , tania wysyłka , bogaty asortyment Warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu 4 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 W nowościach Funke Petarda 5 Blue, Shark PS5 pakowany po 20 szt i nowe wyrzutnie od Iskry (Funke). https://piropolska.pl/pl/new/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter829 2 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Kolejne zamówienie i kolejny raz wszystko ok. W paczce nic nie latało wypełniacz z kartonu. Kontakt ze sklepem też bez problemu był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer 9 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) Fajna promocja , szkoda że mam inne wydatki bo tak wziąłbym na zapas, a tak skromnie. Nie rezerwujecie do stycznia włącznie ? żart Edytowane 28 Listopada 2019 przez Homer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakt 1 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Szkoda ze w tym sklepie czarnopiątkowa promocja trwala pół dnia. Raczej to były takie czarne godziny a nie czrny piątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs 21 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Dokładnie, ludzie co pracują nawet nie mieli szans by coś kupić. SŁABO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakt 1 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 To samo mialem. Z rana wstepnie w koszyczku ulokowalem troche piro. Przychodze z pracy z mysla ze bez pospiechu powybieram sobie reszte. A tu strzal w pysk ! Koszyk pusty a po promocji zostal tylko baner z promocja ktorej juz nie bylo . A i jeszcze jedno sklep usunal na czas trwania czarnych godzin darmowa wysylke od kwoty 120 zl o czym nigdzie nie wspomniano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 "trzeba anulować bo przegramy" xD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilek82 3 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 5 minut temu, k4n4li4 napisał: "trzeba anulować bo przegramy" xD Piropolska po ogarnięciu ilości zamówień. xD A tak poważnie, pp zastrzegało sobie prawo do zakończenia promocji przed czasem- i dla mnie nie ma w tym nic złego. Do już dość niskich cen, dali spore obniżki- i to jest dla mnie urok black friday, części zamawiającej po nocy, z rańca się udało. A reszta, no cóż, trzeba spróbować za rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakt 1 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 2 godziny temu, kilek82 napisał: Piropolska po ogarnięciu ilości zamówień. xD A tak poważnie, pp zastrzegało sobie prawo do zakończenia promocji przed czasem- i dla mnie nie ma w tym nic złego. Do już dość niskich cen, dali spore obniżki- i to jest dla mnie urok black friday, części zamawiającej po nocy, z rańca się udało. A reszta, no cóż, trzeba spróbować za rok. Sam prowadze firme i wiem ze dobra promocja tylko zaprocentuje na przyszlosc nawet jak mam w dzien promocji byc sporo na minusie. A tu pozostal tylko niesmak. Ceny byly standardowo przecenione o 30 % tak jak w niektorych innych sklepach a i jeszcze byla usunieta darmowa wysylka gdzie nigdzie nie bylo napisane. Wiec byla to taka standardowa promocja lepsza niz w wiekszosci sklepow ale tez nie najlepsza. Wiec troche dziwne zachowanie bo przybtakiej konkurencji troche to ryzykowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu 4 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 13 minut temu, Fakt napisał: Sam prowadze firme i wiem ze dobra promocja tylko zaprocentuje na przyszlosc nawet jak mam w dzien promocji byc sporo na minusie. A tu pozostal tylko niesmak. Ceny byly standardowo przecenione o 30 % tak jak w niektorych innych sklepach a i jeszcze byla usunieta darmowa wysylka gdzie nigdzie nie bylo napisane. Wiec byla to taka standardowa promocja lepsza niz w wiekszosci sklepow ale tez nie najlepsza. Wiec troche dziwne zachowanie bo przybtakiej konkurencji troche to ryzykowne. Podaj więcej informacji na temat swojej firmy Jeśli prowadzisz interes i do niego dokładasz to zastanów się nad sensem tego, a jeśli jest to jeszcze handel i sprzedajesz poniżej zakupu to dawaj linka ! Woleliśmy wyłączyć promocję, niż potem informować ludzi iż nie ma towaru i nic nie dostaną Kto zdążył ten zaoszczędził, dla tych ludzi towaru wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 To super sklep jak towaru brakuje oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu 4 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Teraz, DawidPirotechnik napisał: To super sklep jak towaru brakuje oby tak dalej To bardziej sprawa importerów niż sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakt 1 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) 32 minuty temu, Cycu napisał: Podaj więcej informacji na temat swojej firmy Jeśli prowadzisz interes i do niego dokładasz to zastanów się nad sensem tego, a jeśli jest to jeszcze handel i sprzedajesz poniżej zakupu to dawaj linka ! Woleliśmy wyłączyć promocję, niż potem informować ludzi iż nie ma towaru i nic nie dostaną Kto zdążył ten zaoszczędził, dla tych ludzi towaru wystarczy Kolego cycu chyba nie zrozumiales tego co napisalem. A napisalem ze jak robie promocje to zakladam ze w ten dzien bede nawet na minusie ale wiem ze to wizerunkowo zaprocentuje na przyszlosc a nie ze ciagle sprzedaje ponizej kosztow . Edytowane 30 Listopada 2019 przez Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu 4 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 5 minut temu, Fakt napisał: Kolego cycu chyba nie zrozumiales tego co napisalem. A napisalem ze jak robie promocje to zakladam ze w ten dzien bede nawet na minusie ale wiem ze to wizerunkowo zaprocentuje na przyszlosc a nie ze ciagle sprzedaje ponizej kosztow . Pamiętaj o mnie podczas promocji I podaj dane firmy, nie bądź anonimowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi