Jump to content

P7025 Cyrkoblitz

TomekNysa

Recommended Posts

Mam w tym roku 12szt, w sumie teraz już tylko 6 - jak za taką cenę polecam, łap fotkę:
174.jpg

Dobrze że lecą nisko, lepszy efekt jest :D/> Gdyby leciały wyżej to byłby widoczny mniejszy efekt .

No też fakt ale one ogólnie malutkie są praktycznie jedynie do zabawy :D

Sa na big funie chyba 20 szt za 8 zl
Wybuch lepszy niz te duze
Cyrco to najlepsze fajerwerki ;D

No prawde mówiąc za 6-7zł Nic lepszego nie dostaniesz :)/>

tu akurat cena nie ma nic do rzeczy bo 7 pln moge nakupywac jaj dinozaura i tez bd zabawa bo duzy huk ale cyrko to jednak cyrko

tu akurat cena nie ma nic do rzeczy bo 7 pln moge nakupywac jaj dinozaura i tez bd zabawa bo duzy huk ale cyrko to jednak cyrko

Po 1 za 7zł to kupisz jedną paczkę Jaj. Po 2 chodziło mi o petardy świetlne z hukiem :) Czytaj uważnie.

Po 1 za 7zł to kupisz jedną paczkę Jaj. Po 2 chodziło mi o petardy świetlne z hukiem :)/> Czytaj uważnie.

cala paczke moze i tak ale ja pisalem na swoim przykladzie a umnie sa tez na sztuki
i chodzilo o zabawe a nic nie pisales o efektach swieetlnych wiec oco cho?

Według mnie są świetne, lepiej opłacalne niż circoblitz jm01 z jorge, ponieważ jest w opakowaniu 10szt i sporo fajnej zabawy.Zapomniałem ich wziąść gdy zamawiałem przez neta, ale wczoraj dostałem w ogrodniczym po 6zł i chapłem 2 paki.

Według mnie są świetne, lepiej opłacalne niż circoblitz jm01 z jorge, ponieważ jest w opakowaniu 10szt i sporo fajnej zabawy.Zapomniałem ich wziąść gdy zamawiałem przez neta, ale wczoraj dostałem w ogrodniczym po 6zł i chapłem 2 paki.

W sklepie ogrodniczym sprzedają fajerwerki ?? Jakim ? Jeśli można wiedzieć :D

W sklepie ogrodniczym sprzedają fajerwerki ?? Jakim ? Jeśli można wiedzieć :D/>

U mnie jest taki sklep GARDEN i mają tam materiały ogrodnicze i gościu sprowadził tam fajerwerki i mają nawet dość przyzwoite ceny.

Jak na tą cenę i wielkość są świetne ! Mogły bym lecieć trochę wyżej moim zdaniem , ale i tak są świetne. Mam dwie paczuszki :P

• 11 months later...

u mnie na ten przyklad moge je dostac w hurtowni zabawek ,,gumis'' petardy sprzedaja tam calorocznie a fajerwerki w okresie nowo rocznym.. No wiec mozna je dostac ale zalezy gdzie

a swoja drga to te cyrko sa za***iste, jak narazie mam 2 paczki (20 sztuk) ale napewno bedzie wiecej

W markecie raczej (99%) nie kupisz. Na straganie kupisz. W sumie tam wszystko idzie dostać. Kiedyś to nawet kałachy po ruskich. No cyrko godne polecenia.

Czy dostane je w markecie lub na straganie?

Być może w zestawie znajdziesz chociaż wątpie .