Kamil95 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 witammam pytanie w którym dokladnie miejscu jest Bricomarche w Brzesku wiem że na ulicy tadeusza kościuszki ale nie wiem doladnie w którym miejscu(jeśli ktoś wie to prosze o zdjecie mapki z zaznaczonym punktem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrekk95 3 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Kościuszki 78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mantis 417 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Wystarczy wpisać w google: bricomarche brzeskoi masz odpowiedźhttp://bricomarche.pl/go.live.php/PL-H56/sklepy/SOTA%3D/brzesko.html?title=Brzesko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil95 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 dzieki za pomoctemat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamil95 0
witam
mam pytanie w którym dokladnie miejscu jest Bricomarche w Brzesku wiem że na ulicy tadeusza kościuszki ale nie wiem doladnie w którym miejscu(jeśli ktoś wie to prosze o zdjecie mapki z zaznaczonym punktem )
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi