zack11 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Jak już wiecie za 13 dni sylwester.mam problem z wybraniem najbardziej opłacalnego zestawu z hestii.Cena to tak 30--35 zł.jakie zestawy polecacie? Edytowane 19 Grudnia 2012 przez mantis Przenoszę do działu Pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Musi być z hesti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zack11 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 No to kup duży zestaw fajerwerków z biedronki za 30zł oraz mały zestaw za 12 zł(wszystko w biedronce) razem wyjdzie 42 zł.Wyjdziesz na tym lepiej niż jakbyś kupował coś z hesti Pamiętaj hestia droga i słabe efety posiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zack11 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 dzięki.tak właśnie myślałem nad kupnem zestawu z biedronki.a dobry byłby zestaw Uranus firmy maxsem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Myśle ,że tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 A może powiedz jakie masz markety w pobliżu, i jaką formę zakupów planujesz (hipermarket, sklep internetowy, bazarek, hurtownia.....) Ogólnie jeśli miałbym 35zł to kupiłbym moździerz za 30zł w biedrze, a za resztę pokupował pikolaki czy cokolwiek. W tym dużym zestawie z biedry tylko rakiety trzymają poziom. Petardki z zestawu bardzoooo słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mks 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja za 36 zł bym kupił 3x mały zestaw z biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zack11 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Bardzo blisko mojego domu jest biedronka.w pobliżu mam kaufland, tesco, inter marche. planuje kupić sobie :-jakiś zestaw jeszcze nie wiem ale chyba z biedronki-piccolaki 2 opak.-piccolaki 2 strzałowe 2 opak.-moździerz z biedronki-3 rakiety z biedronki-wyrzutnie z biedronki-korsarze 2 opak.-piratki 2 opak.co by się jeszcze opłacało dokupić?jaki dobry zestaw można by było dokupić w tesco, inter marche, lub w kauflandzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zack11 0
Jak już wiecie za 13 dni sylwester.mam problem z wybraniem najbardziej opłacalnego zestawu z hestii.Cena to tak 30--35 zł.jakie zestawy polecacie?
Edytowane przez mantisPrzenoszę do działu Pomoc.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi