-Tensor- 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dzisiaj odpaliłem achtunga komety i niewypalił, postanowiłem więc wyciągnąć z niego proch i moim oczom ukazał się widok jakichś ziaren. Czy tak jest w każdym achtungu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 secound 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Wyglądają jak ziarna ryżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomekNysa 3 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Tak naprawde ten ryż jest dany po to by pochłaniać wilgoć.Tak samo jest w solniczkach nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -Tensor- 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 To znaczy że zostałem oszukany czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Gdzie je kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -Tensor- 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Na bazarze 1 zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Nikt nikogo nie oszukał. Łuski ryżowe stosuje się jako wypełniacz, żeby proch fotobłyskowy nie wniknął w pory zatyczki i nie spowodował przedwczesnego wystrzału. wypełniacz zapobiega przesypywaniu się fb we wnętrzu produktu. Również pochłanianie wilgoci to ważna sprawa, bo proch w środowisku wilgotnym ulega rozkładowi i różnego rodzaju przemianom, co może być niebezpieczne dla konsumenta.BTW tego typu petardy t zwykłe oszustwo marketingowe, ich rozmiar ma spowodować większe zainteresowanie kupujący, korpus jest natomiast lichy i zawiera mało mieszanki. Podnosi to bezpieczeństwo produktu kosztem efektu, czego wymaga UE. Dlatego znacznie lepiej zainwestować w FP3 lu P2000 niż w truposza fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 A jakiej firmy i jaka etykieta była ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WojtekPirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 No to właśnie tak wyglądają bazarowe petardy :)/>/>endriu123457 No tak, ja tam nie kupuje na bazarze ,,nic lepszego'' , ew. na targu bo mam tam 1 znajomego który przywozi ,,świeży'' towar z hurtowni to mogę mu zaufać :D/> Ale tak to nie można ufać.Już lepiej w hipermarkecie kupić :)/>@fpshooter, jak ładnie wytłumaczyłeś W sumie tak też myślałem.Tak samo jest chyba w Big Jumbo ? Zobaczcie jaka ta petarda wielka, a przecież mieszanki nie może być tam zbyt dużo, tzn. kilka ładnych gramów tak ale ta petarda jest naprawdę duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -Tensor- 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Nikt nikogo nie oszukał. Łuski ryżowe stosuje się jako wypełniacz, żeby proch fotobłyskowy nie wniknął w pory zatyczki i nie spowodował przedwczesnego wystrzału. wypełniacz zapobiega przesypywaniu się fb we wnętrzu produktu. Również pochłanianie wilgoci to ważna sprawa, bo proch w środowisku wilgotnym ulega rozkładowi i różnego rodzaju przemianom, co może być niebezpieczne dla konsumenta.BTW tego typu petardy t zwykłe oszustwo marketingowe, ich rozmiar ma spowodować większe zainteresowanie kupujący, korpus jest natomiast lichy i zawiera mało mieszanki. Podnosi to bezpieczeństwo produktu kosztem efektu, czego wymaga UE. Dlatego znacznie lepiej zainwestować w FP3 lu P2000 niż w truposza :)/>fps Dzięki stary, bo jutro miałem zamiar iść opieprzyć gościa za wciskanie szitu i wyszedłbym na idiotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Nie ma sprawy - sami "eksperci" się wypowiadają, a potem trzeba sprzątać...fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
-Tensor- 0
Dzisiaj odpaliłem achtunga komety i niewypalił, postanowiłem więc wyciągnąć z niego proch i moim oczom ukazał się widok jakichś ziaren. Czy tak jest w każdym achtungu?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi