secound 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertj 1 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 A od kiedy te fajerwerki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 13.12.2012 czyli jutro Ja może zakupie tylko Picolówki, nic więcej bo Hestia do mnie nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekk95 3 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 o te delikatesy chodzi ? http://www.delikatesy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 o te delikatesy chodzi ? http://www.delikatesy.pl/ Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Tensor- 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Tam nic ciekawego nie mają. Same od Hestii. A wiadomo, że Hestia jest droga, a efekty mizerne. A już na pewno nie bierzcie zestawu XXXL. Rakietki mają podobne efekty jak te z biedronki w zestawie za 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ostatnio u mnie w delikatesach było piro komety i to w przystępnych cenach więc nie wiem czy ta gazetka obejmuje wszystkie sklepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Oo Luxor dzięki za przydatne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekk95 3 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 czy mógbyś na końcu gazetki zobaczyć czy w Ostródzie ta gazetka obowiązuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secound 0 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na końcu gazetki nic nie jest napisane, ale na stronie internetowej sklepu sprawdzałem i w Ostródzie ta gazetka również obowiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ceny wzięte z kosmosu ja za te rakirtki Night Attack dałem w sklepie Auchan 8zł ( mama mi mówi że u mnie są fajerwerki w delikatesach)endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Gazetka 2014 KLIK Dosłownie 2 produkty na krzyż,to chyba jakiś żart :xmas_wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zobacz w sklepie na pewno będzie więcej. Mało który sklep prezentuje wszystkie fajerwerki w swoich gazetkach JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Chyba podjade tam dzisiaj i przekonam się osobiście:) EDIT: Byłem w markecie u siebie i nie mają żadnych fireworksów :xmas_wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 75 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 https://delikatesy-centrum.gazetkapromocyjna.com.pl/delikatesy-centrum-naturalnie-swietujemy-gazetka-promocyjna-2019-12-27,226/#page/14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 75 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Wszystko wskazuje na to że to cała oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi