luxor 2 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Na razie to co mam to tylko pozostałości w postaci drobnicy (petardy, strobo, fontanny, itp). Z początku założyłem, że nie będę brał udziału w wyprzedażach, ale jak zobaczyłem ceny na BigFunie to grzechem byłoby nic nie zamówić dlatego kupiłem YHW100 . Jak dojdzie to dam zdjęcie.W tym roku planuję, aby to Kometa stanowiła większość mojego stuffu bo na forum można znaleźć niewiele opinii na temat tychże produktów i uważam, że teraz Kometa wzięła się ostro do roboty i sądzę, że nie powinienem się zawieść.Pozostałości:http://vpx.pl/i/mqZF.jpgCz. 1 (BigFun):http://img854.imageshack.us/img854/9679/dsc03565zx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITBest 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jaka była cena YHW100 na Bigfunie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jaka była cena YHW100 na Bigfunie? Jak dobrze pamiętam to 140zł.Ładnie zacząłeś z tym stuffem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Tak, YHW100 była po 140 zł. Jeżeli chodzi o setki to postaram się zakupić jeszcze jedną tym razem Komety jeżeli dobrze pójdzie z funduszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Tak twój temat leży i leży cały rok i nic . Nie będzie ?? więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Mam taki zapierdziel że nie mam kiedy wrzucić fotek . Zamówiłem paczkę od Arki za 180 zł, a YHW100 sprzedana. W tym roku słabo bo mam inne priorytety. Za rok postaram się poprawić Fotkę wrzuce przed sylwkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Niestety w tym roku miałem mnóstwo wydatków i nie ma zbyt pokaźnego stuffu, ale zawsze mogło być gorzej :xmas_tongue:/>/> . Oto co aktualnie posiadam:http://img141.imageshack.us/img141/3893/dsc04073m.jpgWszystko wyszło mnie jakieś 200/250 zł. Było jeszcze trochę drobnicy, petard, itp, ale wszystko już poszło i zostało to co widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 fajny stuffik ciekawe jak twoja kostka kątowa arki wypadnie - mam podobną tylko, że z jakims potworem ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 A co to za golas nad Czerwoną Eksplozją? Stuff fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Up. JW07 Mars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Fajny stuff 5/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi