domin839 2 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Stuff By Domin839 2012/2013Nadszedł czas na mój temat. W tym roku stawiam głównie na pokaz, chcę sprawdzić czy się do tego nadaję a więc będzie pokaz. Konkrety również się znajdą. Jestem już po 1 zamówieniu, niedługo będzie kolejne zamówienie/zamówienia. A więc zapraszam do odwiedzin i komentowania mojego tematu. Zamówienie nr 1.- Taniefajerwerki, zapłacone 260zł, wartość 330złZamówienie nr2. - Zakupy u pewnego usera, zapłacone 40zł Zamówienie nr3. - BigFun, zapłacone 160zł, wartość 250zł (zdjęcia brak) kupione JW402, JW08 Wenus i art rózne Zamówienie nr4.- BigFun, zapłacone 270zł, wartość 330zł Foto paczki nr1http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/46fe6f72916402d8.htmlZdjęcie paczki nr4:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ff76b745ca7dcbe9.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFirefoxFan 5 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 12 styczeń, a za tobą już 2 zamówienia xD No nieźle jak na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz 0 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 I to mi się podoba! Zakupy pełną parą! A i z ciekawości, gdzie nabyłeś air bomby od SP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Odpaliłem na Nowy Rok extreme line z TF i byłem pod wrażeniem. Na tobie też na pewno zrobi dobre wrażenie. Jeśli będziesz odpalał 2 na raz to jedna bym odwrócił w drugą stronę wtedy zrobi fajny efekt. Początek zakupów bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin839 2 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Janusz, air bomby od pewnego usera z forum, i u mnie też sprzedawali. Cooli dzięki za komentarz, na twoją opinię czekałem. Jedna P5420 będzie użyta w pokazie, a drugą odpalę pojedynczo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari001 0 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 No no, jestem pod zachwytem, strasznie dużo już tego masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Świetne zakupy, fajnie że coraz więcej osób inwestuje w rzeczy pod pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi