km 0 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 W naszym asortymencie pojawiła się nowa petarda. Zapraszamy do przetestowania!http://www.maxsem.pl/produkt/mega-piratka-ii/175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Bardzo solidna petarda! W zasadzie same plusy! Długi lont, pozwalajacy na oddalenie się na bezpieczną odległość. Zielona flara poprzedzająca głośny wybuch. Petarda bardzo głośna jak txp859. Bardzo solidny korpus. Można odpalać zbiorczo i nie ma problemu z wzajemnym się rozsadzaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zmajstrowałem wyrzutnię tych petard: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirat_Dawid 0 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Miałem Tą petardę i załowalem że nie kupilem 2 lub 3 paczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jest ona dostepna w jakims sklepie internetowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 http://taniefajerwerki.pl/pl/p/P2000-Mega-Piratka-II/630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylar 3 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 http://www.maxsem.pl/produkt/mega-piratka-ii/175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dzisiaj testowałem i odpaliłem kilka sztuk, jest mocna jak stare fp3 new i ma tak samo zieloną flarę Bardzo Polecam! Pozdrawiam CraV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Znakomite petardy posiadam jeszcze 2 sztuki z tamtego roku. naprawdę Huk jest znakomity.. endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Również posiadam dwie sztuki tych petard otrzymane w prezencie od TF itpSą trochę węższe od FP3N , ale jak z hukiem to się przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Również posiadam dwie sztuki tych petard otrzymane w prezencie od TF itpSą trochę węższe od FP3N , ale jak z hukiem to się przekonam Będziesz miał zaskoczenie pozytywne, wspomnisz moje słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Dzisiaj testowałem tą petarde i musze powiedzieć, że jestem nią pozytywnie zaskoczony w 100% polecam wszystkim osobom, które nie wiedzą jaką petarde wybrać w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 a myślicie że P2000 równa się z La bombą BP0038P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czestefix 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Jest to naprawdę dobra petarda porównywalna z FP3 nawet cena i ilość ta sam test: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Mam nadzieje ,że w tym roku będą o tej samej mocy !Znakomite petardy,moim zdaniem lepsze niż FP3 NEW. :biggrin:/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No to czyli mogę spokojnie ,na sylwestra kupić 2-3 paczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFireWorksManiac 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ale też zależy jak i gdzie się odpali. Pomiędzy budynkami jest moc, ale na polu z drzewami już tak słodko nie jest. Podsumowując petarda i tak daje radę :)/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 sorry panowie za kiepską jakość! Jest ryzyko jest zabawa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 I by było po łapkach oj oj panowie tak po pijaku się bawić petardami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Po odpaleniu pierwszej sztuki wczoraj, mogę z czystym sumieniem polecić tą petardę Niesamowita moc, wydaję mi się, że są porównywalne ze starymi fp3new. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Potężniejsze niż fp3big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SaVaz_ 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dużo odbiega od tych ? http://firemax-krakow.pl/sklep/produkt,163,p2000_mega_piratka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Nie testowałem, ale mogę przypuszczać, że bardzo dużo. Te piratki były już zanim fp3new powstało, więc idąc takim tokiem myślenia na pewno jest duża różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekPirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ohohoho Panowie To jest to...Gościu na targu miał w tej samej cenie JC05(fp3 small) z 2011 i tegoroczne Mega Piratki II.Powiedziałem kumplowi, że weź te Mega Piratki lepiej No i nie był do końca przekonany ale wziął...I co? I to jest to ;P Odpalilismy 2 Fp3 Small i zaraz za nimi 2 Mega Piratki II.Oczywiście - Mega Piratka jest głośniejsza, i to słychać Do tego mają zieloną, fajną flarę.Na prawdę nie wiem czy to nie jest najgłośniejsza petarda na polskim rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SaVaz_ 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Kupiłem te mega piratki , co podałem w linku wyżej , i powiem wam że walą jak FP3 albo troche głośniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi