Jump to content

JA004 Zefir (z zestawu Goliat)

Recommended Posts

Posted

co to jest wyrzutnia czy wulkan ??

Posted

Jak pamietam to najpierw lecialy iskry z niego, a nastepnie pare kulek jak z rzymskiego ognia.

Posted

Ja mam to w zestawie, ale na opakowaniu pisze, że to tylko fontanna tzw. wulkan z którego iskry i bodajże jakieś kulki, bo kiedyś widziałem filmik ;) Pozdrawiam

Posted

Jeżeli chce ktoś filmik, jak to wyglada, to zapraszam do działu filmy i zdjęcia, temat z podsumowaniem sylwestra 2006, Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Ale nie ma takiego tematu :shock: .Fontanna ma symbol JF24 i można ją nabyć np. w zestawie jupiter. Według mnie lepsz jest fontanna heppy new year bo pali się dłużej.

Posted
Ale nie ma takiego tematu :shock: .Fontanna ma symbol JF24 i można ją nabyć np. w zestawie jupiter. Według mnie lepsz jest fontanna heppy new year bo pali się dłużej.

Wcale sie tak dlugo nie pali mialem ją :mrgreen:
  • 11 months later...
Posted

Ta fontanna jest rownie slaba jak fontanna happy new year ( oba w zestawie jupiter ).
Troszke iskier i były tam chyba jakieś male stzraly takie drobne na końcu.
Nie polecam

• 2 years later...
Posted

Mialem Happy New Year i Zefira w Goliacie byly dosc fajne tylko niewysokie ale w sumie zestaw Goliat polecam bo ma dosc dobre jak na ta cene rakietki, duzo petard i slynne zolte myszki ktore sa Extra i rains of meteors tez fajny podobne do kulek z craclingiem.

• 3 weeks later...
Posted

Nie są tylko w zestawie goliat:)
a 2 lata temu mialem w zestawie nie pamietam jakim.
ale napewno nie goliat:)