Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Co lepiej wybrać głównie mi chodzi o filmyz czego lepsze będą filmyOlympus SP-600UZczy toshiba camileo p10Aparatu teraz jakiegoś super nie mam tak, że zdjęcia z Olmypusa na pewno byłyby lepsze. Więc lepiej kupić Kamerę za pól ceny aparatu czy lepiej kupić ten aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrArlo12FirefoksFan 1 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ja bym wziął kamerkę dlatego że,np(stuff) możesz nagrać a jak będziesz nagrywał przy odpalaniu to aparat się nie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ja bym wziął kamerkę dlatego że,np(stuff) możesz nagrać a jak będziesz nagrywał przy odpalaniu to aparat się nie nada Czemu aparat sie nie nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Raphii 1
Co lepiej wybrać głównie mi chodzi o filmy
z czego lepsze będą filmy
Olympus SP-600UZ
czy
toshiba camileo p10
Aparatu teraz jakiegoś super nie mam tak, że zdjęcia z Olmypusa na pewno byłyby lepsze. Więc lepiej kupić Kamerę za pól ceny aparatu czy lepiej kupić ten aparat?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi