Chodzi mi głownie czy spadn aceny np w sylwestra np po 18 albo 20 albo nawet 22? ja dzis byłem i policzylem ile bym wydał kupując dzisiaj na rynku wyszło mi jakies 3000zł a wydałem 700 Moździerz Artylery shell 2" 65zł fajne przebitki rakiety Jr27 108zł za sztuke tak sobie myślę żeby na nastepny rok kupić pełno fajerwerek i sprzedawac w cenach nizszych od sprzedajacych na rynkach masakra chciałem sobie kupic pare wyrzutni, dobrze ze w poniedzialek jeszcze złozyłem zamowienie chyba dojdzie do piatku
Pytanie
Len 0
Chodzi mi głownie czy spadn aceny np w sylwestra np po 18 albo 20 albo nawet 22? ja dzis byłem i policzylem ile bym wydał kupując dzisiaj na rynku wyszło mi jakies 3000zł a wydałem 700
 wyszło mi jakies 3000zł a wydałem 700   Moździerz Artylery shell 2" 65zł
 Moździerz Artylery shell 2" 65zł  fajne przebitki
 fajne przebitki  rakiety Jr27 108zł za sztuke
 rakiety Jr27 108zł za sztuke  tak sobie myślę żeby na nastepny rok kupić pełno fajerwerek i sprzedawac w cenach nizszych od sprzedajacych na rynkach
 tak sobie myślę żeby na nastepny rok kupić pełno fajerwerek i sprzedawac w cenach nizszych od sprzedajacych na rynkach  masakra chciałem sobie kupic pare wyrzutni, dobrze ze w poniedzialek jeszcze złozyłem zamowienie chyba dojdzie do piatku
 masakra chciałem sobie kupic pare wyrzutni, dobrze ze w poniedzialek jeszcze złozyłem zamowienie chyba dojdzie do piatku
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi