P@wlo 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Spirit of Fire 19Strzałów (Keller) 39złVenedig 7Strzałów (Keller) 4złRio 12Strzałów (Keller) 4złFire and Steam 39Strzałów (Keller) 31złMagic Moments 100Strzałów (Keller) 39złMadusa 7Strzałów (Hestia) 10złThunder 10Strzałów (Hestia) 18złPhantom 24Strzały (Hestia) 79złSamum TXB400 36Stzałów (Triplex) 139złJW98 36Strzałów (Jorge) 139złKobra 12Strzałów 25złPetardy V-Pover 100Sztuk 10złTo mój pierwszy Stuff, proszę o ocenę i komentarze...A oto i efekt film kręciła moja mama więc idealnie nie wyszło na filmie zarejestrowano tylko 1/3 wyrzutni zapraszam do oglądania i oceniania...http://www.youtube.com/watch?v=APslPU71kOk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Fajnie,że masz dużo wyrzutni szkoda tylko że jako jedyna jest z jorge:/Stuff oceniam 7/10 zapraszam do mnie:]Na przyszłość staraj się kupować jak najmniej wyrzutni hestii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 ciekaw jestem tych kostek od Kellera(jak dasz rade to nagraj ich efekt) i zarazem życzę ci aby nie okazały się totalnym shitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ładny stuff lecz będzie ci się trochę nudziło. Wziołbym jeszcze cos do zabawy, jakieś petardki czy coś. Mam pytanie, ile wydałeś na wszystko? Stuff 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek711 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Mogę ci powiedzieć ze to MAgic moment to jest kompletna porażka miałem ja 3-4 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 a czego sie spodziewac po kalibrze 6 czy 7mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wlo 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Wiem, wiem mam zamiar jeszcze dokupić co nie co do zabawy w samego sylwka...Wiem że za JW98 i Samum Trochę przepłaciłem ale chciałem koniecznie je mieć mój kupel w zeszłym roku miał i na prawdę fajny efekt w Szczególności Samum TXB400... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi