kmo2008 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witajcie.Czy wiecie moze czy jutro jest otwarty namiot z fajerwerkami przy h.oliwi w gdańsku? Jeżeli tak to od której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Mysle ze w swieta nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmo2008 0 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Własnie się zastanawiam bo jutro bede w pobliżu, a tam maja dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jutro zamknięty raczej .Ja wybieram się jeszcze we wtorek. Podobno mają dać normalne ceny (-50%), tak mi mówiła sprzedawczyni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmo2008 0 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ale nic na ich stronie internetowej nie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Tak wiem, ale zawsze w ostatni tydzień roboczy przed Sylwestram dają -50% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 A w dzień sylwestra (przynajmniej u mnie w warszawie na stoisku top 10) ceny są bardzo niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 A w dzień sylwestra (przynajmniej u mnie w warszawie na stoisku top 10) ceny są bardzo niskie. Gdzie w Wawie jest stoisko top10? Dzwoniłem do nich pare dni temu i powiedzieli mi że w tym roku nie mają namiotu w Wawie tylko w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Prawdopodobnie będzie przy leclercu na ul. Jutrzenki (przy al. Jerozolimskich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi