MpT 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam.Mieszkam w Zgierzu, gdzie praktycznie jest 0 hurtowni. Jest dużo sklepów ale sprzedawcy strasznie zdzierają .Fajerwerki najczęściej(i najwięcej) kupuję w biedronce ;D. Kiedy szedłem właśnie do biedronki, po drodze napotkałem sklep.. Niby spoko, sklep z fajerwerkami, pewnie znowu będą zdzierać. Ale z czystej ciekawości przystanąłem i spojrzałem na reklamy i plakaty. "27.12 OTWARCIE" itp. Standartowo.. Spojrzałem dokładnie a tam.. Banner firmy KELLER! Byłem zaskoczony, userzy na forum pisali, że w Polsce sklepy tej firmy są trudno dostępne. Pomyślałem też, że może to są tylko reklamy tej firmy, a fajerwerki będą Jorga. No ale reklam Kellera była tam masa! 27 Muszę tam iść, i zobaczyć czy na prawde jest tam sklep Kellera. A wy co o tym myślicie? Spotkaliście się do tej pory z jakimś sklepem Kellera? (oprócz OBI) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Nic w tym nie ma dziwnego. W Polsce Keller jest dystrybuowany przez FKW Logistic i jeżeli ktoś chce płacić dużo za niemieckie fajerwerki, to jego wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MpT 0 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 W każdym bądź razie, i tak muszę się przekonać czy będą tam rzeczywiście fajerwerki z Kellera.Nie mam jednak zamiaru czegokolwiek tam kupować, bo wiem że ceny są duże.Wole biedronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vocatont 4 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 W Nomi masz fajerwerki Kellera i Jorge Co raz więcej punktów widać z fajerwerkami Kellera w Polsce W ubiegłym roku były już fajerwerki kellera w sklepach na necie np: bigfunie,tanich fajerwerkach czy fajerwerki kilider Kto wie może nie bawem Keller do Polski zawita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CapiWymiata 1 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ciekawa sprawa mam w domu katalog Kellera z 2005 roku i powiem wam że prawię 300 stron. Wszystko dokładnie opisane, fajnie jak by zaczeli otwierać sklepy Kellera lub prywatni sprzedawcy je rozprowadzali. Ja co dziwne napotkałem się w Legnicy na sklep z fajerwerkami Veco co jest dziwne bo oni sprzedają tylko w Niemczech i rozprowadzają na zachód a nie do nas. Jeżeli ktoś sie natknie na ich produkty to polecam wam ich rakiety. Dwu strzałowe bardzo efektowne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin839 2 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja tam za Kellerem nie przepadam ale chcę się zaopatrzyć w kilka kostek Piratenfuer lecz nigdzie ich nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Keller robi marne kostki ale za to ma dobre art różne do zabawy przed 24 są one tanie . Ale po za tym to nic specjalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi