kosteczko 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Dostepna w hurtowniach lub sklepach internetowych ??Fp3 znam tylko nie wiem czym sie rozni od fp3new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vipek98 1 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Zdecydowanie najlepszą petarda jest DELOVA RANA ta za 50 zł na Speed fajerwerki, ale ona jest groga bo aż 50 zł szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość adi Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Moim zdaniem najmocniejszą petardą jest MEGA JUMBO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dopalacz2013 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Moim zdaniem najmocniejszą petardą jest MEGA JUMBO Mnie się też tak wydaje i nawet mam ją w zamówieniu stuffu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kosteczko 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Mnie się też tak wydaje i nawet mam ją w zamówieniu stuffu temat troche stary ale jak odkopaliscie to dopisze zeby niebylo podobnych pytan, wtajemniczeni w forum wiedza ze fp3 slabsza niz byla na poczatku, teraz na topie 859 bo wali caly czas tak samo jak pierwsze fp3, delove rane mozna dalej gdzies dostac i dalej drogo tak samo czeskie black death i z najbardziej znanych to tyle, jakies nowe rc05 od piromaxa tez mocne ale trzeba czekac na wiecej opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marszal1999 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dla mnie najmocniejszą jaką miałem była to P2000 a po nich fp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mks 2 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Legalna to Black Death chyba , a nie legalna to Bomba atomowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kosteczko 0
Dostepna w hurtowniach lub sklepach internetowych ??
Fp3 znam tylko nie wiem czym sie rozni od fp3new
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi