Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 W tym roku pokaz był, że tak powiem ostatnim "konkretnym" pokazem. Muzyka z filmu znajduje się w jego opisie. Fajerwerki miały być wszystkie z hestii ale zostałem zrobiony w bambuko z baterią Fan shape która miała mieć crackling i brokat (hestia), miała ona efekt taki jak JW 59, możliwe, że i była to ta bateria. Widać ją na zdjęciu na początku zdjęć fajerwerków. Na pokaz wydałem mniej jak 500 zł. Dokładne nazwy wyrzutni i ich ceny dam jutro. Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Neodo pokaz naprawdę konkretny! Co po niektórzy mówią, że Hestia ma kiepskie fajerwerki, ale ten film pokazuje, że z całą pewnością tak nie jest! Wyrzutnie ustawione w układ FAN pokazały klasę. Byłem pod wrażeniem tych rzymskich ogni ustawionych w układzie FAN. Było ich chyba z 20 ? O ile dobrze policzyłem xP . Szkoda, że nie udało ci się objąć efektu tych rzymiaków. Był widoczny tylko kawałeczek ich efektu... no ale tak to z kręceniem fajerwerków jest.... Bardzo trudno jest wszystko sfilmować. Moja ocena to 9/10 minus 1 za te rzymiaki ! xP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Pokaz bardzo się mi podobał,niektórzy nie doceniają wyrzutni Hestii,ale każdy Twój film pokazuje,ze Hestia conajmniej dorównuje innym improterom.Moja ocena 8/10 ze względu na operatora kamery,no ale gdy ma się mało miejsca to trudno jest wszystko ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jestem tego samego zdania co moim przedmówcy.Nie doceniacie hestii i mimo tego że kiedyś miała słabe wyrzutnie to teraz ma bardzo dobre więc może przyjzyjcie się do tego.Pokaz jest super za rok też kupuje kilka dużych wyrzutni hestii i robie pokaz : )9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Nierozumiem troszke o co chodzi z tą wyrzutnią z crackingiem, ale pokaz wporządku. W zasadzie Pegasus wykonał za Ciebie kwestie robocizny, ale już rzymiaki były klasa. Choć zapewniasz, że był to ostatni "konkret" wierze, że za rok znów podzielisz się swoim filmem z pokazu tego typu, bądź lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi