DaN 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam. Chcę wam przedstawić grę w wisielca ;DGra polega na tym, że... wiecie na czym polega wisielec. Ja zadaję pytanie, potem wy dajecie litery, i ten, kto odgadnie, zadaje kolejne pytanie, i tak w kółko.Gramy do takich poziomów, zapiszcie sobie to na kompie, i potem po prostu wklejajcie obrazy.1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Gdy już powiesimy ludzi, mówimy hasło i losowo wybieramy, kto robi.Ja zaczynam:Często używana nazwa wyrzutni:_ _ _ _ | _ _ | _ _ _ _ _ _ _ _ _Kreski to spacje. Zapraszam do gry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Show of fireworksRakiety często porównywane do diabolo jr8 _ _ _ _ _ _ _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaN 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Perfect Firma, która w tym roku rywalizuje z Triplex_ _ _ _ _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 jorge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaN 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dobrze! MasterToaster, zadajesz pytanie. [ Dodano: 2009-12-30, 22:15 ]Jak MasterToaster nie zadaje, ja to zrobię.W jakiej poligrafii oznaczone są wyroby pirotechniczne w TESCO?_ _ _ _ _ _ _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi