Lenio 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Symbol: SP0005 Nazwa: Exclusive LineImporter: Super PowerOpis: 20 kul; 450 g prochu w opakowaniuEfekt: ?Zdjęcie: http://wrzucacz.pl/file/6291260825779Wideo: brakCena: około 129złWie ktoś coś na temat tego moździerza? W zeszłym roku w Lidlu był ten moździerz, zastanawiałem się, czy opłaca się go kupić za te 129zł. Widziałem też go w Carefourze, ale ceny nie pamiętam. Piszcie wszystko na jego temat, mile widziane opisy efektów, filmy, zdjęcia, wasze opinie itp.itd. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 SP0005Jest w eurocashu w tym roku za ~93zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banba 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 za 79 zł masz tutaj prosze http://fajerwerki-net.pl/product/view/176/.../exclusive-line :grin: tez sie zastanawiam czy go nie zakupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylar 3 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 za 79 + 25 przesyłka tylko ponad 100 jeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 przesyłka 19 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylar 3 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 to i tak drożej niż w sklepie jak ma kupić tylko to to bez sensu nie dość że przepłaci to jeszcze będzie czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareczek_86 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja wczoraj zamówiłem ten moździerz na fajerwerki-net.pl razem z innymi rzeczami do zabawy dla mojej dziewczyny Jak tylko do mnie dotrze to przetestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opłaca się go brać za te 93zł? Chyba mało szeleczek jak na tę cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareczek_86 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jeżeli nie masz innego wyboru to myślę że się opłaca Może dziś do mnie dojdzie to zrobię filmik. Za tę cenę dostajesz 20 ładunków w tym 4 podwójne. Czyli jeden ładunek wypada po ok 4zł. Z drugiej strony za tę cenę można już kupić porządną wyrzutnie...Filmik 1 szelki z moździerza:http://www.youtube.com/watch?v=Nw9qr89WI_E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 jeżeli reszta szelek była podobna to ciesze sie ze nie kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=A6p9t4IZ8bohttp://www.youtube.com/watch?v=0ktW6uIYtK4&feature=relatedPiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Odpaliłem szelkę o efekcie takim jak na filmie "yellow peony" i niestety muszę powiedzieć, że baaaardzo słabo.Możliwe, że miałem jakąś wadliwą ale w to wątpię.Jutro postaram się odpalić inne efekty.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Odpaliłem szelkę o efekcie takim jak na filmie "yellow peony" i niestety muszę powiedzieć, że baaaardzo słabo.Możliwe, że miałem jakąś wadliwą ale w to wątpię.Jutro postaram się odpalić inne efekty.pozdrawiam Będę bardzo wdzięczny,jeśli wszystkie efekty będą takie jak twój yellow peony to jednak z niego zrezygnuję :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 38zł na taniefajerwerki.pl z zepsutym opakowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 38zł na taniefajerwerki.pl z zepsutym opakowaniem... Ale popsute, nie ma tylko górnej pokrywki, ale szelki i tak nie wylecą bo są przymocowane tak samo jak rura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ale popsute, nie ma tylko górnej pokrywki, ale szelki i tak nie wylecą bo są przymocowane tak samo jak rura. Jak to nie wylecą, o czym ty mówisz?"Uwaga. W moździeżach brak górnej pokrywy od pudełka. Sam produkt ( tuba i ładunki) jest nienaruszony i w 100% sprawny."Jak widzisz nic poza opakowaniem nie jest uszkodzone, i zapewnia to sam sprzedawca... A przy okazji Pan Paweł źle napisał MOŹDZIERZ ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Mu chodzi oto, że szelki są przymocowane do kartonu i nie wypadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Mu chodzi oto, że szelki są przymocowane do kartonu i nie wypadną A no to zle sie zrozumielismy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Mu chodzi oto, że szelki są przymocowane do kartonu i nie wypadną Dokładnie o to mi chodziło <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Dzisiaj odpaliłem kolejne 2 szelki i w końcu mogę powiedzieć, że polecam ten moździerz :)Efekty były zbliżone wielkością do pumy ale rodzaje tych efektów są wyjątkowe.Efekt Silver gliterry był cudny!Mieniące się iskry wypalały się dopiero kilka metrów nad ziemią.Uczciwie POLECAM ten moździerz.Jak za 33zł nic lepszego nie kupicie(chodzi mi o stosunek ceny do ilości bomb). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Moździerz miałem rok temu i jakos zapomniałem dodać opinii : D Polecam w 100% efekty są bardzo dobre i co najwazniejsze róznorodne. Szelki leca dość nisko przez co efekt wydaje sie wiekszy. W tym roku takze go kupilem mam nadzieje ze bedzie rownie dobry : > ocena 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi