Witam. Mam mały dylemat Jak sądzicie czy poniższe fajerwerki lepiej będzie odpalać pojedynczo, ułożyć jakieś "pakiety" czy może zrobić z tego jeden pokaz?
JW07, GULIWER - SM9858, RED METEOR - SM9882, CUDAK BATTERY - JW25, MACRO COSMOS I , MACRO COSMOS III, LAMPA ALLADYNA - JF07, TXB422 - LITTLE PALM TREE, SHOW OF FIREWORKS - JW90, Wyrzutnia z biedronki za 8,99zł , Rakietki Demony, Moździerz z lidla, Wulkany, VADER - JRC05, do tego będzie jeszcze kilka innych wyrzutni, i innych fajerwerków, które będę kupował w supermarketach Co byście jeszcze w miarę niedrogiego polecili do powyższego zestawu? Budżet to ok 250zł, to co napisałem powyżej to ok 200zł więc zostaje niewiele:) Może takie pytanie wyda się niektórym dziwne, ale chciał bym poznać Waszą opinię na ten temat. Pozdrawiam.
Pytanie
blackhawk777 0
Witam. Mam mały dylemat Jak sądzicie czy poniższe fajerwerki lepiej będzie odpalać pojedynczo, ułożyć jakieś "pakiety" czy może zrobić z tego jeden pokaz?
JW07,
GULIWER - SM9858,
RED METEOR - SM9882,
CUDAK BATTERY - JW25,
MACRO COSMOS I ,
MACRO COSMOS III,
LAMPA ALLADYNA - JF07,
TXB422 - LITTLE PALM TREE,
SHOW OF FIREWORKS - JW90,
Wyrzutnia z biedronki za 8,99zł ,
Rakietki Demony,
Moździerz z lidla,
Wulkany,
VADER - JRC05,
do tego będzie jeszcze kilka innych wyrzutni, i innych fajerwerków, które będę kupował w supermarketach Co byście jeszcze w miarę niedrogiego polecili do powyższego zestawu? Budżet to ok 250zł, to co napisałem powyżej to ok 200zł więc zostaje niewiele:) Może takie pytanie wyda się niektórym dziwne, ale chciał bym poznać Waszą opinię na ten temat. Pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi