flex 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Sklep z fajerwerkami istnieje juz od 3 lat.Handlujemy wyrobami Hestii. Bardzo duzy wybór,niskie ceny.Obecnie trwa przedsezonowa promocja. FAJERWERKI NA SYLWESTRA OD 4 DO 18 GRUDNIA STARTUJ NA ZAKUPY Z NAGRODAMI ZRÓB ZAKUPY ZA MINIMUM 100 ZŁ I WEŹ UDZIAŁ W LOSOWANIU ATRAKCYJNYCH NAGRÓD GŁÓWNA NAGRODA ZESTAW FAJERWERKÓw O WARTOŚCI 200 ZŁ !!! II NAGRODA ZESTAW FAJERWERKÓW O WARTOŚCI 100 ZŁ !!! III NAGRODA ZETAW FAJERWERKÓW O WARTOŚCI 50 ZŁ !!!WWW.FAJERWERKI-WRONKI.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astorino 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Wczoraj byłem w tym sklepie.Bardzo duzy wybór fajerwerków, tylko Hestia ale ceny są naprawde niskie w porównaniu do Makro z zeszłęgo roku o jakies 20% niższe. :shock: np.Faraon 45 zł mała 150 strzałów he0927 168 zł, he1068 400 zł.Achtung 9zł. Generalnie mozna zauwazyc ze Hestia nie podniosła cen w porównaniu z zeszłym sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Faraon w opolu 42zł a achtung 6zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astorino 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Achtung duzy 9 zł :mrgreen: ale uwazam ze i tak hestia cenowo wypada w tym roku niezleZapomniałem napisac ze dostałem 10% upustu, przy moim wydatku 300 zł to sporo :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Nom nieźle nieźle. a ja myślałem że mówisz o małym achtungu to duzy to u mnie 10zł : < Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astorino 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 WWW.FAJERWERKI-WRONKI.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi