PyroRuszek 0 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Symbol: TXR79Nazwa: STAR NIGHT Opis: 14 rakiet dosyć sporych Cena: 49.00 PLNZdjęcie:http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=1572&lang=plTe rakiety to nowość na fm.pl wydają się bardzo fajne jest ich aż 14 i za taką cenę bardzo kusząca oferta. Jak myślicie warto je kupować ? Czy ktoś z was je miał lub zamierza kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer! 0 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 nie sugeruj sie wyglądem rakiet xp cena jest przystepna, co do efektu myśle że będzie przeciętny jak na ten rozmiar i pakowanie(kiedys miałem różne podobne zestawy i każde mniejwięcej podobne efekty)Nie planuję ich kupować, ktoś inny musi zrobić pierwszy krok xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Czy ktoś powiedziałby mi czy te rakiety są dobre ? Planuje je kupić na ten rok :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fleszu3 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kupiłem je w tym roku na fm i powiem nawet mnie zaskoczyły (oczywiście nie wytrzymałem i musiałem odpalić ) jak na tą cenę są dobre... polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi