jano 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam! Mam pytanie w sprawie rur do moździerza. Czy rura może być wykonana z metalu?Chciałbym użyć ich do mojego pokazu i nie wiem skąd wziąć rury tekturowe. Proszę o pomoc w tej sprawie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Metalowa?! Poszukaj tekturowych w jakiś sklepach z dywanami,materiałami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxior 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 metalowa :lol: .Tyle razy było omawiane to na forum gdybyś poszukał napewno znazłbyś kilka takich tematów.były nawet podawane linki do stron,gdzie można zakupić rury.Tym bardziej powinienes wiedzieć,że były takie tematy,bo nie jesteś tu nowym użytkownikiem,a dla mnie to zwykły spam czy jak wolisz nabijanie postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Znazlezienie rury tekturowej jest proste tylko znalezienie rury o takiej samej średnicy jak orginalna rura od szelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jano 0 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Dobra, już wszystko wiem. temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jano 0
Witam! Mam pytanie w sprawie rur do moździerza. Czy rura może być wykonana z metalu?
Chciałbym użyć ich do mojego pokazu i nie wiem skąd wziąć rury tekturowe. Proszę o pomoc w tej sprawie :mrgreen:
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi