pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Film wszystkich wyrzutni z sylwka :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=IgJjohUbFao Na razie nie wrzuciłem jeszcze rakiet...Fajerwerki były przepiękne... :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Pj.patryk, stuff zawalisty, film zawalisty, podkład zawalisty ... Ogólnie wyszło Ci to pięknie. Lepiej wybrać nie mogłeś.Ogląda to się z przyjemnością. Dzięki za film.PS: JW90 jakoś dziwnie ładnie wyszło :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Rozpryski cały czas piękne Pokazik się musiał udać od początku byłem pewien że JW 90 na końcu i tak było BDB show 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banba 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ocena :8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No ladny filmik fajnie spasowująca się muzyka:-) mogłeś jeszcze polepszyc napisy ale tak to 9/10:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Wszystko super ze sobą zgrane było,kupiłeś same najlepsze wyrzutnie efekty naprawde cudne 9/10 brakowało czegoś dużego na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino250 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jak dla mnie to też super fajne wyrzutnie i efekt :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Bardzo fajny film zrobiłeś niezły pokaz 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 pj. no fajny stuff, i niezły filmik. Szkoda, że nie ma go w HD na yt ale i tak niezły jest i fajna muza. Moja ocena 8,5/10 oby w przyszłym roku było podobnie, albo i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi