Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 W tym temacie możecie się pochwalić co znaleźliście. Proszę nie pisać że znaleźliście czubek od rakiety czy zatyczkę od lontu:p Liczą się tylko artykuły nadające się do użycia. Zdjęcia również mile widziane.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryspinek2008 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...cdd0a2c8a6.html a po za tym petardę z hesti dużego kamikaze i małego Cyrkoblitz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 mam chodzić jak bezdomny po okolicy i szukać petard ?dziś jak wyszedłem na ulice to znalazłem Piccolaka hura jupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Lepsze to niż spamowanie na forum. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to zamknij przeglądarkę i odpal swoje GTAIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 mi się wydaje żę taki temat był kameleon chyba zakładał i mówił że chodził i zbierał wystrzelone wyrzutnie itp a ktoś powiedział że kameleon jest menelem :mrgreen: (adam chyba), ale juz tego tematu nie widze :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja byłem z psem na spacerze i znalazłem wyrzutnie rzymskich tą co jest w tesco i rakiete z hestii :lol: mi się wydaje żę taki temat był kameleon chyba zakładał i mówił że chodził i zbierał wystrzelone wyrzutnie itp a ktoś powiedział że kameleon jest menelem :mrgreen: (adam chyba), ale juz tego tematu nie widze :neutral: Jest ten temat wypalone fajerwerki P.S nie jestem menel wtedy zbierałem te wypalone wyrzutnie ponieważ ja nie kupowałem bo twierdziłem że sie nie opłaca a potrzebowałem rurki bo zajmowałem się piro amator :???: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalidis 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 ja znalazłem cegły, którymi obstawiano wyrzutnie! nie mam w zwyczaju zbierać, szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja znalazłem 1 decybela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajcik 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja pare takich petard czerwonych grubych-leżały wraz z opakowaniem po zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 chyba nikt mnie nie pobije lukajcie na linka http://pl.youtube.com/watch?v=6FnmH0nHyj4&...re=channel_pagea tu strzał http://pl.youtube.com/watch?v=27WTSi8_cTo&...re=channel_page Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobiczh 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja znalazlem :-2 rakietki z hesti (słabe bo już odpaliłem)-Big Piratke-Jakomś petarde-picolaki(z 10 sztuk)Ale Mój brat znalaz 3 durze achtungi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 a tu szczał http://pl.youtube.com/wat...re=channel_page Na co żeś szczał? Mówi się STRZAŁ- wyraźnie? Lol to byl joke.. co za bachor neoJa znalazlem rakietke bez lontu [ byla w koszu, i wczepilem lont i niezle poleciala- z reszta to byla moja tylko zgubil sie lont wiec nie bylo jak odpalic, dopiero dzisiaj odpalilemm] i jeszcze zagubionego detonatora w szcelinie w lawce znalazlem xP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja tylko jajo dinozaura i rakiete hestii z połową lontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1220 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja znalazłem jeden karabinek 50 starzałów cyrkoblitz kometa i paczke piccolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja znalazłem cały zestaw kung fu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja znalazłem cały zestaw kung fu ;] A ja Achillesa Nie no ten tamat już schodzi na psy :neutral: :roll:Ja znalazlem rakietke bez lontu [ byla w koszu, i wczepilem lont i niezle poleciala- z reszta to byla moja tylko zgubil sie lont wiec nie bylo jak odpalic, dopiero dzisiaj odpalilemm] i jeszcze zagubionego detonatora w szcelinie w lawce znalazlem xP No nie no grzebać w koszu to już przesada :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benny10 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja znalazlem wirujacego baczka i 3 wariatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino250 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja znalazłem parę piccolo i Se postrzelałem :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja znalazłem:-2 FP8 w których odpadła siarka-1 jakaś petarda taka czerwona z lontem-1 Rakietę JR06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciux 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja chodziłęm po sylwku na drugi dzien patrze wyrzutnia luknełem a w srodku 4 łądunki nie wypalone wziełem rozdzieliłem a pużniej wiadomo co zrobiłem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 W tym roku nie bawiłem się w kloszarda, ale pamietam jak kiedyś z kuzynem znaleźliśmy wyrzutnię z Hestii 49 sh 1,2" nazwy nie pamiętam, wystrzelone były tylko 3 ładunki i jak się później okazało cała wyrzutnia była wadliwa bo po rozbrojenu nie było rzędu, żeby ciągłość lontu była zachowana. Szkoda, że efekt był tylko jeden tzn. crcling mine + cracling peony, ale i tak mieliśmy zabawę. A z innych ciekawych znalezisk to rzymski 1,5" po pokazie i 4 szelki salute 3" wystarczyło trochę fb z butaprenem na opóźniacze dać i pcz do miotania i nawet 2 wypaliły A tak nawiasem zawsze po wiekszym pokazie coś "zostaje" i wtedy... ale o tym sza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ja w tym roku skromnie , ale zgodnie z tradycją obkrążałem okolice w poszukiwaniu niewypałów :-Petardy-Jakieś rakietki-Coś a`la ballet-Bączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 odswiezam.po malym godzinnym obchodzie po osiedlu znalazlem:5 FP3 5 takich średnich rakietek z hestiicircoblitze z hestii10 świstakowzimnego ognia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaFireworkS 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Po spacerze z psem 1 stycznia znalazłem średniego achtunga z bardzo małą ilością siarki,rakietki z hestii bez kija i z połową lontu,wstawiłem nowy i odpaliłem na ziemi i rzymskiego ognia,który wypalił się do połowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parcian 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Znalazłem trochę zmoknięta małą wyrzutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi